Červené karí s čiernou šošovicou a so zeleninou

Tomáš Zemanovič
šéfkuchár hotela Panorama **** v Trenčianskych Tepliciach, 8. januára 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Červené karí s čiernou šošovicou a so zeleninouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
35 min
príprava

Suroviny

TIP: Sledujte Varecha.sk na YouTube www.youtube.com/varechaTV

Postup prípravy

  1. 1

    Zeleninu, cibuľu a cesnak nakrájame na menšie pásiky. Na olivovom oleji zarestujeme všetku zeleninu a podlejeme trochou vody.

  2. 2

    Potom pridáme kokosové mlieko, prepláchnutú čiernu šošovicu, karí pastu a všetky koreniny. Varíme spolu 20 minút.

  3. 3

    Po uvarení pridáme pár kvapiek limetkovej šťavy a pokrm prichutíme podľa potreby.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist