Šošovicové karí
Šošovicové karí

Červené karí s čiernou šošovicou a so zeleninou

Tomáš Zemanovič
šéfkuchár hotela Panorama **** v Trenčianskych Tepliciach, 8. januára 2019
Červené karí s čiernou šošovicou a so zeleninou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
35 minút
príprava

Suroviny

100 g
100 g
100 g
50 g
50 g
50 g
20 g
200 ml
5 g
5 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zeleninu, cibuľu a cesnak nakrájame na menšie pásiky. Na olivovom oleji zarestujeme všetku zeleninu a podlejeme trochou vody.

  2. 2

    Potom pridáme kokosové mlieko, prepláchnutú čiernu šošovicu, karí pastu a všetky koreniny. Varíme spolu 20 minút.

  3. 3

    Po uvarení pridáme pár kvapiek limetkovej šťavy a pokrm prichutíme podľa potreby.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
Vyborny recept, cviklu som nedala, a ani mi tam nechybala. Ako prilohu som dala ryzu parboiled a bola z toho chutna vecera pre mna aj muza vegetariana. Dakujem.
recept je chutovo super dobre ingrediencie, ale neviem ci som to ja zle pochopila a pridala sosovicu k zelenine a spolu varila 20min lebo mne to cele stmavlo zo sosovice a nemam to ako vy na obrazku ak ste to varili zvlast mali ste to uviest v recepre chut to malo super ale vyzor katastrofa

Pridaj komentár k receptu: