Červené karí s čiernou šošovicou a so zeleninou
Tomáš Zemanovič
šéfkuchár hotela Panorama **** v Trenčianskych Tepliciach, 8. januára 2019
šéfkuchár hotela Panorama **** v Trenčianskych Tepliciach, 8. januára 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
Suroviny
100 g |
|
100 g |
|
100 g |
|
50 g |
|
50 g |
|
50 g |
|
20 g |
|
200 ml |
|
5 g |
|
5 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zeleninu, cibuľu a cesnak nakrájame na menšie pásiky. Na olivovom oleji zarestujeme všetku zeleninu a podlejeme trochou vody.
- 2
Potom pridáme kokosové mlieko, prepláchnutú čiernu šošovicu, karí pastu a všetky koreniny. Varíme spolu 20 minút.
- 3
Po uvarení pridáme pár kvapiek limetkovej šťavy a pokrm prichutíme podľa potreby.
Tiež karí:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu