Čerkeské kurča

redakcia - fotkaredakcia, 12. marca 2010

Suroviny

1 ks
3/4 šálky
 štipka
2 PL
2 PL
2 PL
2 PL
1 PL
 štipka
 štipka
1 kl
2 ks




Postup

  1. 1

    Umyté kurča osolíme a okoreníme. Ryžu uvaríme so šafranom a zmiešame s rozdrvenými orieškami, mandľami, hrozienkami, škoricou, ďumbierom, paprikou a osolíme.

  2. 2

    Ryžovou zmesou naplníme kurča a uzavrieme ho ihlou alebo zošijeme. Potom kurča zo všetkých strán opražíme na oleji s cibuľou, nakrájanou na štvrtiny.

  3. 3

    Nakoniec ho pečieme v rúre dozlatista.

Diskusia k receptu

Vymazať
ipso
ci paaana...to musi byt dobrota..to cerkeske kurca :-) musim skusit..
Vymazať
tinca
Recept si ukladám, môže to byť chutné a vlastne netreba ani prílohu. Tá je vlastne v plnke.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia