Cestoviny so zeleninou
Cestoviny so zeleninou

Caponata

podravka - fotkapodravka, 2. mája 2017. Komerčný recept.
Caponata
Foto: podravka

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené vegetou a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

350 g
200 g
400 g
1 ks
1 strúčik
3 lyžice
1 lyžica
1/2 lyžičky




Postup

  1. 1

    Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.

  2. 2

    Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky, vegetu, oregano a krátko povaríme.

  3. 3

    Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.

  4. 4

    Nakoniec len jemne vmiešame na malé kúsky nakrájaný/rozdrobený kozí syr.

  5. 5

    Podávame teplé posypané čerstvými bylinkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia