Cestoviny so zeleninou
Cestoviny so zeleninou

Caponata à la Podravka

podravka - fotkapodravka, 2. mája 2017. Komerčný recept.
Caponata à la Podravka
Foto: podravka

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

350 g
200 g
400 g
1 ks
1 strúčik
3 lyžice
1 lyžica
1/2 lyžičky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.

  2. 2

    Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.

  3. 3

    Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.

  4. 4

    Nakoniec len jemne vmiešame na malé kúsky nakrájaný/rozdrobený kozí syr.

  5. 5

    Podávame teplé posypané čerstvými bylinkami.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: