Cantuccini s madľami a pistáciami
Annamária Wurster–Nagy
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant, 25. októbra 2021
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant, 25. októbra 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
30 ks
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Rúru predhrejeme na 180 °C. Do veľkej misy dáme múku, práškový a vanilkový cukor, prášok do pečiva a premiešame. Pridáme vajíčka, likér, dobre zmiešame a pridáme mandle a pistácie. Cesto má lepkavú konzistenciu.
- 2
Na plech dáme papier na pečenie, z cesta sformujeme dva valčeky, a pečieme 25 minút.
- 3
Upečené necháme trochu vychladnúť, potom nakrájame na 1 cm hrubé plátky a sušíme v rúre ešte 10 minút.
Tiež drobné pečivo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu