Bytča,
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 l |
|
2 ks |
|
4 ks |
|
10 ks |
|
|
|
100 g |
|
1 ks |
|
4 ks - strúčiky |
|
100 g |
|
200 g |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do vody dáme variť zemiaky,fliačky,bobkový list,nové korenie ,vegetu,zemiaky,soľ
- 2
na panvici si opražíme slaninku asi nas 50%,pridáme na drobno nakrajanú cibulku,cesnak a restujeme do zlatista.
- 3
zmes pridáme do vývaru,a ak sú zemiaky mäkké,aj fliačky,ochutíme octom.soľou, korením,mletou paprikou a podávame
Ďalšie recepty:
- 2
projekty.zsmieru.sk/detektivi/po3.html...
...ale na tie 2 litre ako udáva množstvo je to určite veľa...
ja skôr poznám výraz "cakumpak"