Foto: naivemutant
5-10
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ja pripravujem lúpané paradajky spôsobom, že ich dám na paru a nechám povariť pár minút, počkám kým sa šupka oddelí a paradajky zmäknú, potom ich očistím od šupky a nakrájam. Pokiaľ si pripravujeme paradajky, môžeme si očistiť a nakrájať cibuľu a cesnak.
- 2
Neskôr dáme na rozohriatý olivový olej cesnak, cibuľku a rascu a opečieme do zlatistva, pridáme uvarenú šošovicu, paradajky,olivy a rukolu, okoreníme a posolíme. Počkáme, kým sa zmes ohreje a dochucujeme.
- 3
Tortilly si môžeme aj opiecť na panvici, alebo ich rovno podávať. Na tortillu dáme našu zmes, vrch môžeme posypať fetou alebo hocijakým iným sýrom, zabalíme a môžeme servírovať. :)
- 2
Diskusia k receptu