Bretónsky šalát

redakcia - fotkaredakcia, 3. júla 2009

Suroviny

4 plátky
100 g
1 ks
2 PL
1 PL
1 šálka
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uvarenú rybu nakrájame nadrobno a dáme do šalátovej misy. Krevety rozkúskujeme, hlávkový šalát nakrájame a kapary posekáme nadrobno. Všetko pridáme k nakrájanej rybe a pomiešame.

  2. 2

    Pridáme aj najemno posekanú petržlenovú vňať, worcesterskú omáčku, soľ a mleté čierne korenie. Majonézu zmiešame s kečupom a vmiešame do šalátu. Šalát podávame chladený a ozdobený štvrtinami vajca.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre