Bravčový steak
Bravčový steak

Grilovaný bravčový steak s listovým šalátom

palma - fotkapalma, 1. júna 2018. Komerčný recept.
Grilovaný bravčový steak s listovým šalátom
Foto: palma
4
porcie
120 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 x 250  g (bravčové karé)
4  PL
300 g g
4  PL
2  PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Steaky osušíme a potrieme olejom Raciol s cesnakom a necháme najmenej hodinu – dve marinovať (čím dlhšie tým lepšie).

  2. 2

    Pred grilovaním ich dochutíme soľou a korením a grilujeme z každej strany približne 10 minút (záleží od hrúbky steaku a teploty na grile).

  3. 3

    Z oleja s bazalkou, citrónovej šťavy a javorového sirupu pripravíme dresing a pred podávaním ním polejeme listový šalát.

  4. 4

    Grilovaný steak podávame s listovým šalátom.

Diskusia k receptu

ivet74
Karé?? Ste si istí že to nebude tvrdé ako podosva?
2010
@Ivet74 (5.6.2018 11:47)
Ano kare da sa tak isto ako sa daju spravit stavnate kuracie prsia na grile.
Pridam moju verziu za mesiac ked budem pri bbq momentalne na cestach.
1x ivet74
ivet74
@2010 (6.6.2018 02:49)

Budem sa tešiť. Popravde na gril si viem z bravčového predstaviť okrem panenky len krkovicku, ale ak máte spôsob prípravy na stavnato, tak uvítam :-) Ďakujem