Bravčový steak
Bravčový steak

Grilovaný bravčový steak s listovým šalátom

palma - fotkapalma, 1. júna 2018. Komerčný recept.
Grilovaný bravčový steak s listovým šalátom
Foto: palma
4
porcie
120 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 x 250  g (bravčové karé)
4  PL
300 g g
4  PL
2  PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Steaky osušíme a potrieme olejom Raciol s cesnakom a necháme najmenej hodinu – dve marinovať (čím dlhšie tým lepšie).

  2. 2

    Pred grilovaním ich dochutíme soľou a korením a grilujeme z každej strany približne 10 minút (záleží od hrúbky steaku a teploty na grile).

  3. 3

    Z oleja s bazalkou, citrónovej šťavy a javorového sirupu pripravíme dresing a pred podávaním ním polejeme listový šalát.

  4. 4

    Grilovaný steak podávame s listovým šalátom.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 3 komentáre
@Ivet74 (5.6.2018 11:47)
Ano kare da sa tak isto ako sa daju spravit stavnate kuracie prsia na grile.
Pridam moju verziu za mesiac ked budem pri bbq momentalne na cestach.
1x ivet74
Karé?? Ste si istí že to nebude tvrdé ako podosva?
@2010 (6.6.2018 02:49)

Budem sa tešiť. Popravde na gril si viem z bravčového predstaviť okrem panenky len krkovicku, ale ak máte spôsob prípravy na stavnato, tak uvítam :-) Ďakujem