Grilovaný bravčový steak s listovým šalátom
Foto: palma
4
porcie
porcie
120 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Steaky osušíme a potrieme olejom Raciol s cesnakom a necháme najmenej hodinu – dve marinovať (čím dlhšie tým lepšie).
- 2
Pred grilovaním ich dochutíme soľou a korením a grilujeme z každej strany približne 10 minút (záleží od hrúbky steaku a teploty na grile).
- 3
Z oleja s bazalkou, citrónovej šťavy a javorového sirupu pripravíme dresing a pred podávaním ním polejeme listový šalát.
- 4
Grilovaný steak podávame s listovým šalátom.
Tiež bravčový steak:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ano kare da sa tak isto ako sa daju spravit stavnate kuracie prsia na grile.
Pridam moju verziu za mesiac ked budem pri bbq momentalne na cestach.
Budem sa tešiť. Popravde na gril si viem z bravčového predstaviť okrem panenky len krkovicku, ale ak máte spôsob prípravy na stavnato, tak uvítam :-) Ďakujem