Bravčový steak

Bravčový steak na prírodno

Autor receptu: marcel83

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso nakrájame na plátky hrubé cca 1- 1,5 cm. Potrieme prekrojeným cesnakom. Pokoreníme z oboch strán. Sprudka opečieme na panvici cca 3-4 min každú stranu na masti. Vytiahneme na drevenú dosku a zabalíme do alobalu.
  2. Šampiňóny nakrájame na menšie kusy, na panvici speníme maslo, prihodíme huby, krátko porestujeme, pridáme nasekanú petržlenovú vňať, pokoreníme, posolíme a odstavíme.
  3. Zemiaky som varil klasicky vo vode :) s viazaničkou petržlenovej vňate, soľou a celým čiernym korením. Niekedy pridávam aj kmín. Nie veľa.
  4. Servírujeme. Solíme až na tanieri.