Prosím, poradí mi niekto? V piatok poobede-večer nebudem doma a v sobotu do 8:00 hod. musím mať napečené plnené kysnuté rohlíčky. Aby som nevstávala o 4:00 hod. a hlavne, aby som nebudila prípravou celú rodinu, môžem urobiť v piatok doobedu klasické kysnuté cesto (múka, olej, droždie ...), dať ho do chladničky a ráno z neho upiecť plnené rohlíčky? Záleží mi na tom, aby boli na stole čerstvé. Pozrela som niekoľko diskusií a receptov, ale nie som si istá, či to je dobrý nápad. Ďakujem.
@zareaguj
www.maskrtnica.cz/letni-snidanove-briosky-kolac-a-babka-z...
recept na sladke kysnute cesto do chladnicky
vďaka za poučný link..
Redakcia, prosím, dá sa nejakým spôsobom uložiť diskusia? Rada by som si túto diskusiu uložila, je tu veľa rád, ktoré sa mi hodia...
Ďakujem za pomoc.
Daj si ju na záložky v prehliadači…
Pekný večer.
Ako začínajúca gazdinka som začala s langošami z chladničky, to cesto je dobré na všeličo nie len na langoše. Skús, toto je podobné, svoj rcp musím niekde vykutrať.
receptar.zena.atlas.sk/langose-z-chladnicky/cestoviny-a-mucne-...
Bol to len napad, dakujem za Tvoju reakciu, rada sa poucim, inac ms pravdu, lepsie je dat hotove zamrazit, ved sama davam takmer vsetko nadbytocne do mraznicky :)))))))))