Bohatý ryžový šalát
Miroslav Ryljak
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 29. augusta 2012
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 29. augusta 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
Postup
-
1
V slanej vode uvarenú ryžu necháme odkvapkať a vychladnúť. Pridáme olivový olej, hrášok, pór a cibuľu nakrájame na drobné kocky, paradajky a karotku na polovice. Šunku a jablko nakrájame na malé rezance.
- 2
Pridáme jogurt, zľahka premiešame a dochutíme soľou, citrónovou šťavou, prípadne kvalitným octom a cukrom.
- 3
Nakoniec pridáme vlašské orechy. Podávame na liste šalátu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu