Foto: oco
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si vývar z kociek zeleninového bujónu pridáme bobkový list a borievky .Zatiaľ si nakrájame kapustu na menšie rezance a očistené zemiaky na menšie kocky.
- 2
Kapustu a zemiaky dáme do vriaceho vývaru a dusíme tak 25 minút
- 3
Na panvicu s rozohriatým olejom dáme restovať nakrájanú cibuľu,pridáme nakrájané šampiňóny,rascu ,vegetu,mleté čierne korenie,podlejeme trochou vody a dusíme.
- 4
Keď sú huby podusené ,zaprášime ich múkou,pridáme mlieko ,dobre premiešame a pridáme do kapusty.Spolu prevaríme.Nakoniec pridáme ocot a dochutíme.Dobrú chuť.
- 2
Diskusia k receptu