Cuketový nákyp

Bezlepkový cuketový nákyp

Autor receptu: potravinarskavyrobaliana

Vďačný recept, do ktorého môžete nakrájať napríklad mäso z obeda, šampiňóny, slaninu. Výborné pohostenie pre návštevu, ktoré je rýchlo hotové.

30
porcií
30 minút
príprava
30-35 minút
na 190 °C

Postup

  1. Na väčšom strúhadle nastrúhame cuketu, syr a cibuľu. Pridáme pretlačený cesnak, na kúsky nakrájanú šunku, vajcia, olej a dochutíme soľou, vegetou, nasekanou petržlenovou vňaťou a mletým čiernym korením. Všetko premiešame a prisypeme Universal mix a kypriaci prášok do pečiva.
  2. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre pri 190 °C 30 - 35 minút.
  3. Cuketový nákyp necháme vychladnúť. Podávame so zeleninou, dipom alebo samotné.