Bezlepkové gaštanovo-šľahačkové rezy fotorecept
Foto: katherinkatka
Piškótové cesto s gaštanovým pyré a šľahačkou s kúskami čokolády.
30-35 minút
na 180-190 °C
na 180-190 °C
Suroviny
Cesto: | |
200 ml |
|
200 g |
|
5 ks |
|
200 g |
|
300 g |
|
6 g |
|
Plnka: | |
1 ks |
|
300 ml |
|
250 g |
|
5 PL |
|
250 g |
|
1 PL |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
150 ml |
|
1 ks |
|
|
Postup
-
1
Zmäknuté maslo s cukrom si vyšľaháme, pridáme žĺtka a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Dáme upiecť na plech vystlaným papierom na pečenie.
-
2
Zo zlatého klasu, mlieka a cukru uvaríme puding. Necháme vychladnúť. Pridáme maslo, gaštanové pyre a rum. Vymiešame na krém.
-
3
Na upečený vychladnutý plát nanesieme krém.
-
4
Z mlieka, vanilkového cukru, smeta-fixu (stužovača šľahačky) a šľahačky v prášku vyšľaháme šľahačku. Nanesieme na gaštanový krém. Môžeme ozdobiť hoblinkami čokolády.
-
5
Po ztuhnutí pokrájame na rezy.
Ešte raz ďaka za Tvoju bezlepkové recepty.