Bezlaktózová vajíčková nátierka
Foto: lenkula
15
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
8 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajcia uvarte natvrdo, osupte a oddelte zltky od bielkov. Do misy so zltkami pridajte majonezu, horcicu, cesnak, cierne korenie, sol a udenu papriku.
- 2
Vsetko spolu rozmixujte ponornym mixerom do hladka. Nasledne pridajte syr cottage a nadrobno nasekane uvarene bielky. Ja ich zvyknem pretlacit cez mriezku. Vsetko spolu dobre premiesajte.
- 3
Podla chuti pridajte nasekanu pazitku, petrzlenovu vnat alebo posypte zeruchou.
- 4
Pre zltsiu farbu mozete do natierky pridat mletú kurkumu. Dobru chut!
Tiež vajíčková nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu