Foto: diabambulka
Tento receptík som našla nedávno v mojej kuchárskej knihe a rozhodla som sa ho vyskúšať a výsledkom som bola milo prekvapená. :-)))
4
porcie
porcie
70 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme, pokrájame na menšie kúsky a uvaríme vo vývare. Zeleninu pokrájame na drobno ( na rezančeky ) a osmažíme na oleji. Mäkké zemiaky rozmixujeme. Pridáme osmaženú zeleninu a uvaríme ju do mäkka. Osolíme , ochutíme paprikou, muškátovým orieškom a podávame s opraženými chlebovými kockami a posekanou petržlenovou vňaťou.
- 2
Dobrú chuť :-)))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Doporučujem. Je to naozaj dobrá polievka.