Oprážané kuracie mäso

Ázijska panvica

Autor receptu: podajmicesto

Mám rád ázijskú kuchyňu.

2
porcie
10 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia pokrájame na tenké rezance, osolíme, okoreníme, pridáme jedno vajce, zemiakový škrob, premiešame a opečieme na oleji na panvici. Mäso vyberieme a odložíme bokom.
  2. Mrkvu nakrájame na kolieska, opečieme vo výpeku. Pridáme prelisovaný cesnak, pokrájanú pekinskú kapustu, na malé kúsky nakrájané šampiňóny, arašidy, konzervovaný ananás, mungo fazuľu a dusíme. Podľa potreby podlievame kokosovým mliekom.
  3. Keď je všetko mäkké, dochutíme umeoctom. Podávame s kuracími prsiami z bodu 1.