
Čerešňový koláč s extra karamelovým krémom
Recept je taliansky, videla som video na FB, pôvodne to mala byť torta, ale ja som si to upravila....

XXL osie hniezdo s jablkami
Osie hniezdo v nadrozmernej veľkosti s jabĺčkami a sladučkým karamelom. Je v ňom dosť masla i cukru, ale... je božské :-)...

Hruškoláda
Teraz sme mali zase prebytok hrušiek, tak som googlila a našla tento recept. Povedala by...

Môj punčák
Veľmi jednoduchý recept na punčový rez. Ja som ho robila na plechu s rozmermi 20x20 cm,...

Gaštanové muffiny s famóznou kávovou penou
Chutné mafinky pre milovníkov gaštanového pyré, nič výnimočné, ale tá pena stojí za skúšku, ...

Jeseň na tanieri (pečená paprika plnená kuracím mäsom)
Neskutočne skvelá sladká chuť papriky v kombinacii so slanou kuracinou, šťavnaté, mňam. Recept našiel...

Perník môjho detstva
Perník je klasický, no mama nám doňho vždy nakrájala banány a bohato poliala tou komunistickou čokoládou...

Obrátený slivkový koláč s vanilkovo-rumovým krémom
Mali sme v záhrade kopec sliviek, tak som upiekla 5 rôznych slivkových koláčov a tento fakt stojí za ochutnanie....