prazdny

Bravčové krokety v „čiernom“ krupote

Bravčové mäso

Očistené a umyté nožičky, srdce, kožu a jazyk vložíme do základu s cibuľou, cesnakom, ...

prazdny

Husací guláš z vnútorností s kapustníkmi a viedenskou cibuľou

Hlavné jedlá

Husacie žalúdky, srdce aj pečeň očistíme a nakrájame na väčšie kusy. Olúpanú cibuľu nakrájame na...

prazdny

Ragú z divinových vnútorností s kelom

Hlavné jedlá

Vnútornosti očistíme a nakrájame na malé kúsky.

prazdny

Morčacie drobky s orzom podľa seniora

Hlavné jedlá

Cestoviny, hlavne ako príloha k rôzne pripraveným mäsám, sú na stole našej kuchyne častým a obľúbeným „hosťom“....

prazdny

Hovädzie medailóniky s kačacou pečeňou

Hovädzie mäso

Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme hovädzie mäso nakrájané na medailóniky a slaninu. Pražíme spolu s cibuľou asi 3...

prazdny

Králičie (nielen) obličky čchao

Hlavné jedlá

Způsob přípravy jakýchkoliv ledvinek (obličiek) podle čínských kuchařů.

prazdny

Vyprážaná husacia pečeň s karfiolom

Hlavné jedlá

Chrumkavá pochúťka doplnená lahodným karfiolom, to je vyprážaná husacia pečeň. Je to skutočná delikatesa, ...