Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
zolik
„Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024”
Mrazničková zbytková kuchyňa. Poznáte to určite aj vy. Niečo zostane a šup s tým do mrazničky. Ako som hľadala ten kúsok klobásky do polievky, narazila som na sáčok s kuracími krídlami, ktoré si surové postupne zbieram (keďže ich na pečenom kurací nikto nechce). Malý balíček s teľacími pečienkami bol hneď pri ňom a ešte tak za dve hrste hrášku v už dosť dlho otvorenom sáčku. Na takéto zbytky je najlepšie slovenské rizoto. Nech žije! Parmezán mám doma vždy. Je to moja “úchylka”. Citróny, olivový olej, parmezán a olivy musím mať - inak som nervní. K rizoto som servírovala v lete urobenú červenú papriku v oleji. Výborné to bolo. V mrazáku je opäť nejaké miesto a prehľadnejšia situácia.
Majte pekné poobedie. Ja idem nakúpiť citróny a parmezán 😊