Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 99 najnovší komentár dnes 16:46
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Matata1: Slnečnica hľuznatá, čiže topinambur 43 najnovší komentár dnes 19:46
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 99 najnovší komentár dnes 16:46
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 99 najnovší komentár dnes 16:46
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 12 najnovší komentár 3. marca 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 10. marca 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Potrebujete vyčistiť zanesenú termosku? Tieto obyčajné kuchynské suroviny vám pomôžu VIDEO
-
Pečené kuracie nugetky VIDEO
-
TOP rebríčky: Veľkonočné rezy, veterník na plechu aj kysnuté koláče ako pierko. Pozrite si všetky najlepšie februárové recepty
-
Upečte na želanie: 12 receptov na kysnuté záviny. Pozrite sa na tie plnky, každý si príde na svoje
-
Hneď sa rozchytajú: 10x zemiakové placky, zlatisté a chrumkavé, nebudete ich stíhať piecť
-
Svetový fenomén: Ošiaľ menom dubajská čokoláda. Neušla sa vám v obchode? Takto si ju môžete vyrobiť doma
-
Popolcová streda: Dnes sa začína predveľkonočný pôst. 13 tipov, čo variť bez mäsa
-
Domáce sú naj: 10x chlebové placky a posúchy, perfektné na zahryznutie k polievke aj prívarku
-
Na posledný fašiangový víkend: 11x slané chuťovky v znamení oškvarkov a klobás
🥰 dakujem pekne za milú správu, teším sa že koláč chutí !
Teším sa že ste vyskúšali a že chutilo 😊 Vdaka pekne za odozvu.
Ďakujem za nahliadnutie receptu a príjemný komentár.
No ano,ak si prečitas recept a postup, tak uhorky nie su spomenuté ani v surovinách...to že na foto sú....no k tomu sa viaze bod 4 v postupe.....inak ako som pisala vyssie, môžes pouzit : velké kapery,
cucuncio,/cucunci - frutti del cappero - v oleji alebo v octe/sotto olio alebo sotto aceto....od zubára by som si radsej dala opravit zuby, no môže byt aj dobrym kuchárom...usmev a pekny den
Zdravim, presne z toho som mala "respekt" že vajcia sa miesaju spolu, a kedze som potrebovala urobit tortu včera na dnes,tak som klasicky, no pri najblizsej prilezitosti urcite vyskúsam....
Ty si ale riadny srandista! Že dietne a začneš: "Podusil som cibulu na slanine".
Čo tam po diete, hlavne že ti chutí:)
Dobrý deň, nový marcový diel obľúbenej diskusie, nájdete tu:
varecha.pravda.sk/diskusie/co-dnes-varite-alebo-peciete-m...
Peknú nedeľu prajeme všetkým!
No a aby som dovtedy vydrzal tak domaca pasteka bocik lalok a troska pecene 😀
Tento piškótový korpus je super v tom, že sa dá pripraviť aj bez oddeľovania žĺtkov od bielkov a vymiešavania dvoch hmôt. Určite odporúčame, podobný je aj tento náš recept na piškótový korpus:
varecha.pravda.sk/recepty/jednoduchy-piskotovy-korpus-vid...
Áno, klasické Včelie bodnutie je aj s medom a vareným vanilkovým krémom a robí sa z kysnutého cesta, ktoré sa polieva zmesou z masla, cukru, medu a mandlí.
Toto je rýchlejšia a jednoduchšia verzia, z piškótového cesta, krému bez varenia a cesto sme namiesto polievania smotanovou zmesou len posypali cukrom a mandľami.
Dakujem ti. Ja to robievam len k roastbeefu, má to dost specifickú chut,..
To más síce pravdu, ale tu islo o recept na omáčku,čo aj opisujem, dala som snad uhorku do tej omáčky¿?...je pravda ze oni na ”jedlú dekoráciu" pouzívajú, velké kapery,tiez sotto aceto volajú ich:
cucuncio,/cucunci - frutti del cappero.....