Je tu darček, s ktorým budú zamestnanci na vás myslieť po celý rok!

P.R., 26. mája 2017     2 minúty čítania

Spokojný zamestnanec? To nie je len fráza. Skutočne platí to, čo už veľmi dávno zistil Henry Ford: „Jeden spokojný zamestnanec urobí viac ako traja nespokojní!“



A preto sa naozaj oplatí raz za čas popremýšľať nad darčekom, ktorému sa potešia. Väčšina darčekov má ale tú nevýhodu, že sú jednorazové. To znamená, zamestnanec ho dostane, na 5 minút sa poteší a na druhý deň si už ani len nespomenie...

Preto sme vymysleli darček, s ktorým budú na vašu firmu v dobrom spomínať priebežne po celý rok. Vaši zamestnanci strávia nakupovaním v obchodoch takmer 16 dní ročne a Egocard je zľavová nákupná karta. Ak majú vaši zamestnanci Egocard, získavajú v stovkách obchodoch okamžité percentuálne zľavy dokonca až do výšky 60 %.

K partnerom Egocard patria obchody a služby všetkých možných kategórií po celom Slovensku. Zľavu z nákupu poskytujú domáce aj svetové značky módy, nábytku, elektroniky, takisto potraviny, reštaurácie, parfumérie, šperky, kníhkupectvá, hračkárstva a rôzne ďalšie. Výnimkou nie sú ani e-shopy, cestovné kancelárie a využiť je možné aj zľavy na konkrétne wellness pobyty či kultúrne predstavenia.

Vaši zamestnanci vedia tým, že zakaždým vytiahnu túto kartu, ročne ušetriť až 600 €. A to, ako bude karta vyzerať, kde bude vaše logo a čo na nej bude, si určíte vy sami. A takúto co-brandovanú kartu budú mať s radosťou na očiach takmer každý deň!

Zamestnanci sa dokonale orientujú vo svete zliav. Zoznam obchodov a služieb, v ktorých si uplatnia svoje zľavy sa neustále rozširuje a kompletný je ho možné vždy nájsť na www.egocard.eu. Takisto majú zamestnanci k dispozícií katalóg s prehľadom všetkých obchodov a zvyknú si nechávať posielať všetky novinky na e-mail. Obchody sú označené nálepkami Egocard. Kartu stačí pri platení len vytiahnuť a zľava je uplatnená automaticky.








 



TOPlist