PRÍLOHA VARECHA 15/2024:
Najlepšie kuracie stehná

Redakcia Varecha.sk, 11. apríla 2024     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na najlepšie recepty na kuracie stehná vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 12. apríla.

Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako urobiť vynikajúce kuracie stehná, ktoré sú pre mnohých najobľúbenejšou časťou kurčaťa. Na 8 stranách v nej nájdete najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na kuracie stehná v pomarančovej marináde, marinované kuracie stehná pečené na zemiakoch či na kurkumové stehná s cícerovým pyré. Dozviete sa aj, ako pripraviť šťavnaté a chrumkavé kuracie stehná a tiež o najlepších spôsoboch prípravy, marinovania a prílohách. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.



Tieto recepty na najlepšie kuracie stehná nájdete v prílohe Varecha


- Kuracie stehná v pomarančovej marináde
- Marinované kuracie stehná pečené na zemiakoch
- Kurkumové stehná s cícerovým pyré
- Plnené kuracie stehná
- Kuracie stehienka pečené na fazuli, hlive, mrkve a póre
- Kuracie stehno s paprikovou omáčkou a domácimi zemiakovými haluškami
- Kuracie stehno na medovo-cesnakovej omáčke
- Kuracie stehná v uhorkovom náleve
- Kuracie stehná na orientálny spôsob

Prílohu Varecha nájdete v piatok 12. apríla v denníku Pravda

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist