Biela, čierna, či červená:
Reďkovka dodá jedlu farbu i vitamíny

Redakcia Varecha.sk, 23. mája 2016     7 minút čítania

Reďkovky už nie sú výsadou len jarných receptov. Táto rýchlorastúca chrumkavá zelenina svojou výraznou chuťou pozdvihne každé jedlo. A vedeli ste, že sa dá využiť aj jej vňať?

Jarný zemiakový šalát


Foto: Pilsnerka



Zeleninové chipsy


Foto: Evusik



Čínska vyprážaná ryža


Foto: Mishchoc



Tofu praženica s reďkovkou


Foto: Mantheniel



Šalát - Petto di pollo al miele (Kuracie prsia s medom)


Foto: Carlos5112



Karfiolový šalát


Foto: Janger



Reďkovková polievka


Foto: Mariana33



Šalát z nových zemiakov, reďkovky, jarnej cibuľky s dressingom z kyslého mlieka


Foto: Kecemis



Tatarák z matjesov a reďkovky


Foto: Sjuz



Zdravá nátierka z čiernej reďkovky


Foto: Mariamka






Každý piatok ráno nájdete na Varecha.sk nový článok s inšpiráciami na víkendové pečenie a každý pondelok nájdete tipy na niečo zdravé.

Klikajte na www.varecha.sk a varte s nami!


Sladké inšpirácie na víkend












Zdravé recepty na celý týždeň














Diskusia k článku







 



TOPlist