7x mäsová pochúťka:
Mäkučké mäsko a ako bonus chutná šťava. Už ste robili obrátené rezne?

Redakcia Varecha.sk, 10. decembra 2022     3 minúty čítania

Prečo obrátené? Lebo idú najprv do strúhanky a až potom do vajíčka. Ale ešte dôležitejšie je to, čo s nimi urobíte ďalej... Tajomstvo týchto rezňov je v ďalšom dusení spolu s vychutenou zálievkou. Vyskúšajte, výsledok vás prekvapí.

Obrátené rezne (fotorecept)

Recept - Obrátené rezne
Foto: GordonkoObrátené rezne Nezabudnite ich popolievať vypečenou zálievkou.

Obrátené hovädzie rezne (fotorecept)

Recept - Hovädzie mäso
Foto: Izabella929Obrátené hovädzie rezne Dnešný sviatočný obed z hovädzieho mäsa.

Šťavnaté obrátené rezne z bravčového mäsa (fotorecept)

Recept - Obrátené rezne
Foto: Kucharecka33Šťavnaté obrátené rezne z bravčového mäsa Štandardne sa obrátené rezne majú robiť z hovädziny, ale nám viac chutí táto bravčová verzia.

Obrátené rezne s hríbami

Recept - Obrátené rezne s hríbami
Foto: ReinObrátené rezne s hríbami Je to recept od mojej svatky z Nových Zámkov.

Rezne naopak (fotorecept)

Recept - Rezne naopak
Foto: PustaRezne naopak Takto pripravujem rezne nielen z bravčového, ale aj z kuracieho a hovädzieho mäsa.

Kuracie prekladané - obrátené rezne (fotorecept)

Recept - Kuracie prekladané - obrátené rezne
Foto: BogarKuracie prekladané - obrátené rezne Vynikajúca dobrôtka pre tých, ktorým sa nechce veľa prežúvať :D

Rezne naopak (fotorecept)

Recept - Rezne naopak
Foto: TatrankaRezne naopak Z výsledkom som bola nad mieru spokojná.




ANKETA: Robievate obrátené rezne?

81,0%



19,0%







Diskusia k článku







 



TOPlist