Neváhajte a vyskúšajte recepty na najlepšie mäsové recepty zo slovenských regiónov. Pripravil ich aj Ľubomír Matejka, šéfkuchár hotela Aquatermal v Dolnej Strehovej. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Slovenské poklady - mäso
v Pravde v piatok 19. 2. 2016
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Kačacie prsia s kapustovými pirohmi
- Rezeň v cviklovom cestíčku
- Panenku so zemiakovo-bryndzovou štrúdľou
- Králika so žemľovo-gaštanovou knedľou
- Baranie stehno s kalerábovým ragú
- Jelenie ragú na červenom víne
- Perkelt z diviaka s tymianovými haluškami
- Zubáča s tvarohovými rezancami
- Údeného pstruha so zeleninovou bublaninou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku