Trendy:
Veľkonočné jedlá kedysi a dnes
Veľká noc je tu už o pár dní. Ste na ňu v kuchyni pripravení?
9 minút čítania
Fedor Malík:
Skoro ako doma
V rýchlovlaku TGV na ceste z Paríža do Luxemburgu som zbieral informácie o tamojšej kuchyni.
2 minúty čítania
Fedor Malík:
Karé kráľa Juraja
Osemnásty ročník parížskeho konkurzu vín je za nami.
2 minúty čítania
Roy Littlesun:
Pri jedle trávime málo času
Tak trochu filozoficky, nielen o makrobiotickej strave.
12 minút čítania
Svetové kuchyne:
Svetové kuchyne – Austrália
Ponúkame vám pohľad na austrálsku kuchyňu a jej zvyklosti.
16 minút čítania
Fedor Malík:
Slivky v kabáte
Prídalova slivková lúčka za modranskými mestskými hradbami bola územím nikoho.
2 minúty čítania
Trendy:
Oslaďme si život medom
Pohár medu, sladučkej dobroty a lieku, sa nájde azda v každej domácnosti.
18 minút čítania
Fedor Malík:
Tirolské stehná
Aby nedošlo k omylu, písmo bude o ich kuracích stehnách.
2 minúty čítania
Andy Pavlík Timková:
Aj zdravé jedlo sa dá uvariť chutne
V rozhovore so známou moderátorkou ponúkame jej pohľad na zdravú výživu.
13 minút čítania
Trendy:
Ako sa postili naši predkovia
Popolcovou stredou sa začína pôst. Nastal teda čas na odopieranie...
9 minút čítania
Svetové kuchyne:
Svetové kuchyne – India
Nahliadnite do tajov kuchyne druhej najľudnatejšej krajiny sveta...
17 minút čítania
Trendy:
Fašiangy sú v plnom prúde
Prežívame obdobie, kedy si rôznych dobrôt môžeme dopriať do sýtosti. Robili to už aj naši predkovia.
8 minút čítania
Fedor Malík:
Wiener Schnitzel
Ak urobíte anketu o najobľúbenejšom jedle jedákov, určite zvíťazí šniceľ.
2 minúty čítania
Jaroslav Žídek:
Slováci sú v kuchyni lokálpatrioti
Otvorený a úprimný rozhovor so známym šéfkuchárom.
26 minút čítania
Fedor Malík:
Červená šošovica
Keď som pred rokmi po prvý raz v živote jedol v Turecku „mercimek čorbu“, polievku z červenej šošovice, bol som unesený.
2 minúty čítania
Trendy:
Veľtrh Danubius Gastro aj v znamení zdravých surovín
Najväčší veľtrh jedla a všetkého s ním spojeného opäť otvoril svoje brány.
9 minút čítania
Fedor Malík:
Ako som oklamal kocúry
Našim štyrom kocúrom, dvom čiernym, jednému hrdzavému a jednému tigrovitému, zvyknem dávať surové kuracie chrbty.
2 minúty čítania
Osobnosti:
Makrobiotika jej zmenila život
Zmeniť stravovacie návyky nie je vôbec jednoduché. Treba sa učiť, variť a ochutnávať.
18 minút čítania
Trendy:
K plesu patrí noblesa aj dobré jedlo
Pred pár dňami aj na Slovensku odštartovala plesová sezóna.
9 minút čítania