Magazín

Veľkonočné jedlá kedysi a dnes

Trendy:
Veľkonočné jedlá kedysi a dnes

Veľká noc je tu už o pár dní. Ste na ňu v kuchyni pripravení?
9 minút čítania

Skoro ako doma

Fedor Malík:
Skoro ako doma

V rýchlovlaku TGV na ceste z Paríža do Luxemburgu som zbieral informácie o tamojšej kuchyni.
2 minúty čítania

Vypestujte si bylinky doma

Trendy:
Vypestujte si bylinky doma

Vôňu doma vypestovaných byliniek nenahradí nič.
9 minút čítania

Karé kráľa Juraja

Fedor Malík:
Karé kráľa Juraja

Osemnásty ročník parížskeho konkurzu vín je za nami.
2 minúty čítania

Roy Littlesun: Pri jedle trávime málo času

Roy Littlesun:
Pri jedle trávime málo času

Tak trochu filozoficky, nielen o makrobiotickej strave.
12 minút čítania

Diplomantka Ildikó

Fedor Malík:
Diplomantka Ildikó

Na skúške som jej dal áčko.
2 minúty čítania

Svetové kuchyne – Austrália

Svetové kuchyne:
Svetové kuchyne – Austrália

Ponúkame vám pohľad na austrálsku kuchyňu a jej zvyklosti.
16 minút čítania

Slivky v kabáte

Fedor Malík:
Slivky v kabáte

Prídalova slivková lúčka za modranskými mestskými hradbami bola územím nikoho.
2 minúty čítania

Oslaďme si život medom

Trendy:
Oslaďme si život medom

Pohár medu, sladučkej dobroty a lieku, sa nájde azda v každej domácnosti.
18 minút čítania

Tirolské stehná

Fedor Malík:
Tirolské stehná

Aby nedošlo k omylu, písmo bude o ich kuracích stehnách.
2 minúty čítania

Andy Pavlík Timková: Aj zdravé jedlo sa dá uvariť chutne

Andy Pavlík Timková:
Aj zdravé jedlo sa dá uvariť chutne

V rozhovore so známou moderátorkou ponúkame jej pohľad na zdravú výživu.
13 minút čítania

Diétny guláš

Fedor Malík:
Diétny guláš

Zima na prelome rokov bola príjemná a teplá.
2 minúty čítania

Ako sa postili naši predkovia

Trendy:
Ako sa postili naši predkovia

Popolcovou stredou sa začína pôst. Nastal teda čas na odopieranie...
9 minút čítania

Pasta s feniklom

Fedor Malík:
Pasta s feniklom

V pondelok ráno som si dlhšie pospal.
2 minúty čítania

Svetové kuchyne – India

Svetové kuchyne:
Svetové kuchyne – India

Nahliadnite do tajov kuchyne druhej najľudnatejšej krajiny sveta...
17 minút čítania

Štúrove a iné

Fedor Malík:
Štúrove a iné

V poslednom čase som v kuchyni akosi posadnutý guľkami.
2 minúty čítania

Fašiangy sú v plnom prúde

Trendy:
Fašiangy sú v plnom prúde

Prežívame obdobie, kedy si rôznych dobrôt môžeme dopriať do sýtosti. Robili to už aj naši predkovia.
8 minút čítania

Wiener Schnitzel

Fedor Malík:
Wiener Schnitzel

Ak urobíte anketu o najobľúbenejšom jedle jedákov, určite zvíťazí šniceľ.
2 minúty čítania

Jaroslav Žídek: Slováci sú v kuchyni lokálpatrioti

Jaroslav Žídek:
Slováci sú v kuchyni lokálpatrioti

Otvorený a úprimný rozhovor so známym šéfkuchárom.
26 minút čítania

Červená šošovica

Fedor Malík:
Červená šošovica

Keď som pred rokmi po prvý raz v živote jedol v Turecku „mercimek čorbu“, polievku z červenej šošovice, bol som unesený.
2 minúty čítania

Veľtrh Danubius Gastro aj v znamení zdravých surovín

Trendy:
Veľtrh Danubius Gastro aj v znamení zdravých surovín

Najväčší veľtrh jedla a všetkého s ním spojeného opäť otvoril svoje brány.
9 minút čítania

Ako som oklamal kocúry

Fedor Malík:
Ako som oklamal kocúry

Našim štyrom kocúrom, dvom čiernym, jednému hrdzavému a jednému tigrovitému, zvyknem dávať surové kuracie chrbty.
2 minúty čítania

Makrobiotika jej zmenila život

Osobnosti:
Makrobiotika jej zmenila život

Zmeniť stravovacie návyky nie je vôbec jednoduché. Treba sa učiť, variť a ochutnávať.
18 minút čítania

Kolieska pani Marty

Fedor Malík:
Kolieska pani Marty

Bol Silvester, posledný deň roka.
2 minúty čítania

K plesu patrí noblesa aj dobré jedlo

Trendy:
K plesu patrí noblesa aj dobré jedlo

Pred pár dňami aj na Slovensku odštartovala plesová sezóna.
9 minút čítania