Magazín

Diéty trápia telo. Stavte na zdravé stravovanie

Diéty trápia telo. Stavte na zdravé stravovanie

Posledné týždne pred letom vrcholí diétna horúčka...
7 minút čítania

Diana Mórová: Najlepší šport je divadlo

Diana Mórová:
Najlepší šport je divadlo

Pre mňa je divadlo najlepším športom.
1 minúta čítania

Čerešňový šmorn

Fedor Malík:
Čerešňový šmorn

Pred týždňom sme sa venovali májovým hubám – májovkám.
2 minúty čítania

Potrebujete znížiť cholesterol a hmotnosť? Začíname!

Potrebujete znížiť cholesterol a hmotnosť? Začíname!

Začíname chudnúť. Piatim dobrovoľníkom budeme päť týždňov pomáhať znížiť cholesterol, hmotnosť a zlepšiť ich stravovanie a celkový životný štýl.
6 minút čítania

Anka Šišková: Vymenila som auto za bicykel

Anka Šišková:
Vymenila som auto za bicykel

Zdravý život a ja.
1 minúta čítania

Festival jedla opäť chutil (VIDEO)

Trendy:
Festival jedla opäť chutil (VIDEO)

Cez víkend sa uskutočnil druhý ročník Slovak Food Festival a my aj vy sme boli pri tom...
11 minút čítania

Májovky po čuvašsky

Fedor Malík:
Májovky po čuvašsky

Je máj, popršalo, začína sa hubárska sezóna.
2 minúty čítania

Do Chorvátska aj za pršutom

Na cestách:
Do Chorvátska aj za pršutom

Pred pár dňami sa v Bratislave uskutočnila výstava Be CROative, ktorá nám mala priblížiť Chorvátsko ešte viac, ako ho poznáme počas letnej dovolenky....
5 minút čítania

Moravské klopsy

Fedor Malík:
Moravské klopsy

Jedlá z mletého mäsa boli, sú a budú „výsadou“ chudobných...
2 minúty čítania

Obľúbený Slovak Food Festival už o týždeň!

Trendy:
Obľúbený Slovak Food Festival už o týždeň!

Najväčší piknik na Slovensku, aj tak sa dá nazvať nadchádzajúca gastronomická udalosť.
5 minút čítania

Pršut a vodka

Fedor Malík:
Pršut a vodka

Len sa nepozerajte do zrkadla. Je po zime, jar je v rozkvete a vy ste opäť pár kilogramov pribrali.
2 minúty čítania

Mini je niekedy VEĽA

Mini je niekedy VEĽA

Raňajky sú pre telo budíčkom, kedy organizmus potrebuje po celonočnom hladovaní doplniť živiny, aby sa prepol do denného režimu.
3 minúty čítania

Tortu pre Williama a Kate upečie  najlepšia cukrárka v Anglicku

Trendy:
Tortu pre Williama a Kate upečie najlepšia cukrárka v Anglicku

Ku Kráľovskej svadbe patrí jednoznačne aj kráľovská torta.
5 minút čítania

Makový mazurek

Fedor Malík:
Makový mazurek

Poľské veľkonočné sviatky sú podobné tým našim.
3 minúty čítania

Veľká noc bola kedysi tradičnejšia

Trendy:
Veľká noc bola kedysi tradičnejšia

Oslavy Veľkej noci našich predkov sa od tých súčasných trochu líšili. Málokto už dnes obchádza svoj dom s uhlíkmi, aby odohnal zlé sily,...
9 minút čítania

Ochutnávka vína: Rizling Rýnsky 2009, akostné, Víno Nitra (VIDEO)

O víne:
Ochutnávka vína: Rizling Rýnsky 2009, akostné, Víno Nitra (VIDEO)

Víno z produktového radu Selection z Vína Nitra.
1 minúta čítania

Krakowski kredens

Fedor Malík:
Krakowski kredens

Vracal som sa z kráľovského Krakova...
2 minúty čítania

Obedujete? Ak nie, robíte chybu!

Trendy:
Obedujete? Ak nie, robíte chybu!

Vynechať raňajky sa neoplatí, o tom tu už bola reč. Obed je však rovnako dôležitý a preto by sme naň rozhodne nemali zabúdať....
9 minút čítania

Praženica

Fedor Malík:
Praženica

Bez vajec niet života. A bez dobrej praženice niet ani raňajok.
2 minúty čítania

Slovak Food Festival tento rok viac slovenský (VIDEO)

Trendy:
Slovak Food Festival tento rok viac slovenský (VIDEO)

Druhý ročník Slovak Food Festivalu bude 13. až 15. mája opäť na Bratislavskom hrade.
7 minút čítania

Maennerstolz

Fedor Malík:
Maennerstolz

Neodsudzujte ma znalci nemeckého jazyka a rovnako nekrúťte hlavami francúzštinári.
2 minúty čítania

Rybie špeciality v Holiday Inn chutili nad očakávania

Trendy:
Rybie špeciality v Holiday Inn chutili nad očakávania

Druhý degustačný večer v hoteli Holiday Inn sa naozaj vydaril.
9 minút čítania

Šéfkuchár z Áno, šéfe Jaroslav Žídek bol online na Pravda.sk

Osobnosti:
Šéfkuchár z Áno, šéfe Jaroslav Žídek bol online na Pravda.sk

Pýtali ste sa online šéfkuchára Jaroslava Žídeka.
2 minúty čítania

Tafelspitz so zeleninou

Fedor Malík:
Tafelspitz so zeleninou

Pár rokov pred prelomovým rokom 1989 Jožko Neumann z Čachtíc maturoval v odbore kuchár – čašník.
2 minúty čítania

Za pôžitkom do Burgenlandu

Na cestách:
Za pôžitkom do Burgenlandu

Za dobrým jedlom a vínom sa oplatí vycestovať. V prípade Burgenlandu v susednom Rakúsku to máme takpovediac za rohom.
7 minút čítania