Fedor Malík:
Mozočková praženica
Silvestrov otec bol policajt, matka pochádzala zo zámožnej agrárnickej rodiny.
2 minúty čítania
Osobnosti:
Vône vianočnej kuchyne
O vianočných chutiach so známou cukrárkou a šéfkuchárom.
6 minút čítania
Fedor Malík:
Jeruzalemská štrúdľa
Starý Jeruzalem je rozdelený na časť kresťanskú, židovskú, moslimskú
a arménsku.
2 minúty čítania
Osobnosti:
Rozprávkové pečenie s Luciou Hablovičovou
Aj tento rok v období pred Vianocami piekli známi ľudia medovníčky, aby pomohli deťom v rozvojových krajinách.
6 minút čítania
NESCAFÉ DOLCE GUSTO Genio Krups
Spoluprácou značky NESCAFÉ DOLCE GUSTO a značky KRUPS vzniklo viacero domácich kapsulových espresso prístrojov, ktoré vám pripravia kávu na profesionálnej úrovni.
3 minúty čítania
Fedor Malík:
Weberkina vianočka
Môj otec Pavel prišiel do Modry prvého mája v roku 1932...
2 minúty čítania
Trendy:
Chanuka má na tanieri šišky a zemiakové placky
V utorok 20. decembra sa vo všetkých židovských domácnostiach na celom svete večer rozsvieti prvá chanuková sviečka.
10 minút čítania
Osobnosti:
Rodinná oslava má byť sobáš skvelého jedla i vína
Majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita Kaštieľa Čereňany Marian Filo získal za svoje majstrovstvo mnoho prestížnych ocenení...
4 minúty čítania
Trendy:
Dobroty na Vianoce
Známy šéfkuchár Vojto Artz radí, čo ponúknuť hosťom počas sviatkov.
9 minút čítania
Fedor Malík:
Modranské klobásy
Keď som to tak rátal, pokiaľ mi pamäť siahala, v starej Modre boli desiatky mäsiarov.
2 minúty čítania
Trendy:
Sladké a štíhle Emma a Ema Tekelyové
Uveríte, že maškrtiť sa dá aj zdravšie?
8 minút čítania
NESCAFÉ Dolce Gusto Creativa+ Krups
Vianoce nám už pomaly klopú na dvere a všetci sa snažia nakúpiť vianočné darčeky, ktorými potešia svojich blízkych...
4 minúty čítania
Lord medzi čajmi
Ďaleká Afrika či slnečné, ovocím prevoňané ulice južanských krajín....
2 minúty čítania
Fedor Malík:
Aragónsky králik
Dva roky pred odchodom do dôchodku Andrejovi zomrela žena...
2 minúty čítania
Trendy:
Foodblogerom „to varí“ aj na naživo
Minulý týždeň sa Bratislave stretli foodblogeri z celého Slovenska. A čo bolo predmetom stretnutia? No jasné, varenie...
10 minút čítania
Fedor Malík:
Plnené cannelloni
Moje samovzdelávanie v odbore talianske cestoviny naďalej pokračuje.
2 minúty čítania
Tipy na pečenie:
radí cukrárka Pavlína Berzsiová
Ak radi pečiete, prečítajte si zopár tipov na správne pečenie od vynikajúcej českej cukrárky.
8 minút čítania
Fedor Malík:
Manzoniho fučka
Alessandro Manzoni (1785 – 1873), spisovateľ a básnik, hlavný predstaviteľ talianskeho romantizmu, sa vo svojich dielach často venoval postavám z ľudu....
2 minúty čítania
Trendy:
Pozor – pečieme!
Domáce pečenie pripadá ženám v dnešnej uponáhľanej dobe veľmi zdĺhavé.
3 minúty čítania