
Neváhajte a vyskúšajte ďalších 40 receptov na ohnivé jedlá uvarené na otvorenom ohni. Pripravil ich aj Peter Pikovský,
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci. Nezabudnite tiež na užitočné rady do
domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Ohnivá kuchyňa
v Pravde v piatok 8. 7. 2016
V tejto Vareche nájdete napríklad:
- Šalát z pečených paprík a zo syra- Diablove dukáty s bryndzou
- Filet zo sumca s čili salsou
- Kukuričný krém s ostrou kuracinkou
- Pikantné medové stehienka na polente
- Rebierka s fazuľovou omáčkou a jalapeňos
- Flambované kačacie prsia s kapustovým pyré
- Tatranské „vulkano“
- Horiace korenené jahody so zmrzlinou
- Kuracie satay s pálivým dipom
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku