Domáca pečeňová paštéta
Jednoduchá a chutná paštéta, dá sa použiť aj ako nátierka, alebo súčasť studenej misy ako...
Domáca paštéta z kuracích pečienok
Peter Varga nám tentokrát predstaví jednoduchý recept na pochúťku, ktorou dokonale obohatíte sviatočný stôl.
Kačacia pečeň v masti
Potreboval som spotrebovať surovú bravčovú slaninu a kačacie pečienky, tak som urobil nátierku do pohárov...
Paštéta z králičej pečene
K tomuto receptu ma inšpirovala @Valeri, robila to z kuracích pečienok. No ja som mal...
Pečeňová paštéta z rúry
Paštéta je ideálna na každodenný aj sviatočný stôl. Jednoduchá príprava.
Domáca pečená paštéta z kuracích pečienok
Doma ju zbožňujeme... Hodí sa k akémukoľvek pečivku a najlepšie na tom je, že večer...
Domáca pečeňová paštéta
Kačaciu pečeň zalejeme vínom a marinujeme aspoň 2 hodiny, ideálne cez noc. Smotanu krátko zohrejeme...
Paštéta z kačacej pečene s orechmi a hruškou
Niečo aj pre milovníkov kačacej pečene bez vykŕmenia. Túto paštétu máme veľmi obľúbenú a vždy zmizne...
Paštéta z kačacej pečene s višňovým čatní
Slovenská jeseň bez husaciny a kačaciny – rodinného striebra gastronómie? To jednoducho nejde....
Kačacia paštéta so škoricou a s malinovým želé
Očistenú a osušenú pečeň sprudka orestujeme na masti spolu so šalotkou, ochutíme škoricou, soľou, ...
Kačacia paštéta
Vákuovo zabalenú kačaciu pečeň tepelne spracujeme metódou sous vide pri 58 °C (4 hodiny).
Paštéta z husacej pečene s nakladanými hubami
Kuracie prsia a husaciu pečeň očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Najemno nakrájanú šalotku restujeme na...
Rýchla pečeňová paštéta, perfektná na chlebík aj na lokšu
Celkom jednoduchá paštéta z kuracej pečene sa určite minie na jedno posedenie.
Pečeňovo-lieskovcová paštéta so slivkovým želé
Očistenú pečeň nakrájame a na masti sprudka restujeme spolu s cibuľou a cesnakom 4 minúty, potom pridáme hrozienka a oriešky,...
Paštéta z kurčacích a morčacích pečení po mojom
Veľa času ubehlo, odkedy nám naša babička i mamička, čoby „kotňakom smarkatým“, spravodlivo nadeľovali pečeň domácej pernatej „hadziny“ a králikov či zajacov, chutne urestovanú na domácom „šmaľci“ a cibuľke...