Zdravá výživa

Zdravý životný štýl

jerica - fotkajerica, 14. marca 2011

Dnes odvysielané v Slovenskom rozhlase na stanici DEVÍN relácia fokus.

Linka :
 213.215.116.181:8001/devin/2011-03-14/969-Fokus_Alternativy-...

@zareaguj


Diskusia k téme

jerica
KLIKNI NA LINK !
Doporučujem vypočuť si to do konca .
2010
Presne to vystihol W. Churchill :
"My rule of life prescribed as an absolutely sacred rite smoking cigars and also the drinking of alcohol before, after and if need be during all meals and in the intervals between them. " v skratke:
Moja zasada zivota je fajcit cigary a pit pred tym aj potom aj pocas jedla aj medzi tym...( dozil sa 90 rokov plus nikdy nesportoval)
PS: Teraz vazne ja stale viac verim ze zo 70 % su za to zodpovedne geny, s ktorymi sa narodime.
alena45
všetci fajčiari dúfajú, že majú práve ten Churchilov gén.
tiga
Dáma, ktorá hovorila o zdravom životnom štýle na stanici Devín 13.3., bude dnes, t.j. 15.3. hovoriť o užívaní doplnkov výživy. Prednáška bude v Bratislave, Nevädzova 4 o 18 45h. Správnych informácií nikdy nie je dosť. Heslo:Kto hľadá, nájde.
vladkaku
jerica , veľmi sa mi to páčilo, ďakujem za cenné info ;)
jerica
@vladkaku keď si z BA mohli by sme sa stretnúť na prednáške čo napísala @tiga ja by som si to rada vypočula na živo,to môže byť len na prospech.
honestka
aj ja som si to vypocula- vsetko o com hovorial by sa mohlo dost jednoducho dodrziavat avsak nejde to vzdy, zato ked sa nieco v nasom zdravi porusi- hned hladame vsetky mozne veci- ako to za par dni odstranit az vtedy si uvedomime ze dodrziavanie urcitych pravidiel by malo byt samozrejme. a naviac si myslim, ze sa vraciame aj tak k starodavnym tradiciam- vela rodin je postihnutych financnym nedostatkom a tak hladaju iny sposob aj satravovania- hoci to co nam predkladaju dnes ako organicke tiez nie je celkom pravda. takze tak pol na pol a zivot by mohol fungovat dobre. Je malo stastnych ludi, s genami, ze robia vsetko v zivote nevhodne a preziju tych sportovo zalozenych. taketo pripomienky su celkom vhodne aby sme si obcas uvedomili, ze taka jednoducha funkcia ako pitie vody je dolezita zlozka dna.
honestka
Jerica- nova fotka je s manzelom? asi ti velmi chyba, ked je tak daleko- ako sa mu dari po operacii?
vyzerate sumne - ako dva hrkutave holubky,
jerica
@honestka je to záber pri hrádzi v Čilistove,chodievame tam s mojim Jankom na nedeľné poobedňajšie prechádzky,len teraz po operácii si to budeme opakovať , pred operáciou sme nechodili.