Rôzne

Zablokovane dvierka na elek.rure

trencanka - bez fotkytrencanka, 8. januára 2016

Mili varechaci. Cistila som elektricku ruru pyrolyzou, program skoncil a uz aj vychladla ale stale sa mi nedaju otvorit dvierka. Neviem co s tym. Znacka je Elektrolux. Dakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

mariamka
nepoznam tu konkrektnu ruru, ale odporucila by som "tvrdy reset" t.j. odpojit od elektriny, chvilu pockat, zapojit a nastavit, ... mala by sa umudrit, .. mne tak obcas zlyha pracka ci umyvacka,, hold pokrok...
trencanka
Dakujem za radu. Aj som o tom rozmyslala, ale potom ju budem musiet znova asi kalibrovat.
sovka62
Fíha, zatiaľ takú rúru nemám, ale moja dvanásťročná pomaly dožíva, už na nej vymieňali hodiny, teraz mi ostalo v ruke držadlo, ktorým sa otvára, tak som rozmýšľala, že ak ju vymením, bude to tá s pyrolýzou, aby som ju nemusela čistiť pomaly po každom pečení. Ale to čo píšeš ma odrádza, zrejme aj tu platí, že čím zložitejšia elektronika, tým viac starostí. Držím palce, nech reset pomôže.
jeka
Mám tiež elektrolux,ale ešte som sa neodvážila ju čistiť pyrolýzou,vždy ju vyčistia moje ručičky,tak ti neviem poradiť ako na to.Skús ten reset.
trencanka
Mile damy, ziadny reset nepomohol. Dvierka blokovane a uz davnejsie tam zacalo blbnut prepinanie programov, tak som dnes kupila novu ruru. Opat Electrolux ale uz uplne jednoduchu so zakladnymi funkciami. Predtym som mala vselijake automaticke programy a kde co, co som nikdy nevyuzila a stala vela panazi. Teraz v akcii za 330 eur klasika, som zvedava ako budeme spokojni.
evanaaa
Mne postačia tiež základné programy + ventilátor, ale ja som sa sklamala, keď som zistila, že nemám zvlášť horný a dolný ohrev ale len spolu, čo ma zaskočilo, lebo som myslela, že automaticky to patrí do základných funkcií sporáka. Na moje bežné pečenie to stačí.
regina13
@Trencanka

Zdravím Trencanka. Poradite mi ako sa Vam podarilo otvorit dvierka? Stalo sa mi presne to iste. Spustila som na rure Electrolux pyrolizu, cyklus sa nedokoncil, dvierka sa zablokovali. Nie je mozne ich otvorit :(. Uz som si vyhliadla novu ruru, chcem ju vybrat zo skrinky, no upevnovacie sroby su pod dvierkami.