Dobrý deň, chcem sa opýtať, keď robím kuracie stehno v trojobale a potom vyprážam, stane sa mi, že je kolo kosti také krvavé, myslím, že dosť dlho ho robím a aj tak. Myslíte, že ho treba dať ešte do rúry dôjsť? Vďaka.
@zareagujDobrý deň, chcem sa opýtať, keď robím kuracie stehno v trojobale a potom vyprážam, stane sa mi, že je kolo kosti také krvavé, myslím, že dosť dlho ho robím a aj tak. Myslíte, že ho treba dať ešte do rúry dôjsť? Vďaka.
@zareaguj
Skúšala som takto vpražiť aj vykostené kura, aj bravčové rezne, nebolo to ono, hlavne tá výslená farba bola iná, červená len miestami.
Ďakujem pekne...
Výborne robíš a robím podobne,len papier pomastím prepusteným maslom a ním aj pokvapkám kúsky.Tiež narežem pri kosti,lebo s kosťami je najlepšie :-).