Rôzne

Velky otaznik - ???

kuchticka - fotkakuchticka, 28. októbra 2012

Rada citam zazitky -pribehy clenov Varechy a taktiez diskuzie. Vzdy sa tam dozviem nieco uzitocne a zazitky mi virtualne priblizuju varechacov.

Pred niekolko dnami zmizol prispevok od @frezia zo zazitkov "opatrovanie", teraz dalsi , cerstvejsi: "vesele, vtipne, roztopasne".
Rada by som vedela ci toto odstranila ona sama, alebo dakto iny. Da sa to vobec zistit? Opytala by som sa jej sukromne, ale nema v profile ziadny kontak.
Dakujem za odpoved.

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Asi je porucha vo technickej časti varechy: ja som sem dávala zážitok tak 2 dni dozadu "Ovládače", pod týmto názvom ho nájdem aj v útrobách varechy, ale nedá sa mi prečítať. Pýtala som sa redakcie a vraj to zmizne keď sa tam používajú neobvyklé spôsoby napr. úvodzovky. Ale ako vidím tebe to tu drží aj s úvodzovkami........
frezia68
Áno,aj napriek prekrásnym a povzbudivým reakciám.Ale predsa to nepatrí do Varechy,tu radšej veselšie zážitky.Ale " Veselé,vtipné.....to ostalo a tam som Ti aj @kuchti čka odpovedala :-)
evanaaa
Ja ale to Veselé, vtipné.....nevidím tiež, kde to je?
@frezia68 , je tu veľa vecí, čo nesúvisí priamo s varením, ale maálokto nadáva, každý si rád prečíta aj iné zážitky, veď sme tu ako jedna veľká rodina a súcitenie s inými by nám nemalo vadiť. A veď sú tu ináč aj veselé zážitky. A potom, aj tie komentáre ako reakcia na článok vedia hriať pri srdci.
fialka49
Milá frezia68, ja som si tiež s veľkým záujmom prečítala tvoj príspevok "Opatrovanie".
Veď nielen chlebom je človek živý - je to staré známe a pravdivé!
Pamätáš si na časy, keď sa konali organizované kurzy varenia, pečenia, šitia(aj keď to šitie síce sem do Varechy tématicky nepatrí), koľko všeličoho sa tam prebralo, porozprávalo? A tiež nikto nikoho za to neodsúdil, nenapomenul.
Len píš aj ďalej, lebo Varecha je veľká poslucháčska a chápajúca obec, ktorá iba nevarí a nepečie, neprežíva iba veselé a vtipné chvíle, ale aj smutnejšie a smutné chvíle, čo so sebou prináša život.
Ja ti prajem nielen veľa, veľa síl fyzických, ale aj duševného zdravia.
frezia68
Dievčatá,všetkým Vám ďakujem.Tie Vaše odozvy ozaj hriali pri srdci a keď som v podvečer otvorila laptop,tak som sa začítala,že som zabudla na chlieb,ktorý som piekla v kuchyni.A tak sme jedli pripečený,akýsi tmavý...Ale ten zážitok vyvolával vo vás smútok a to som nechcela,tak radšej som dala vymazať. A to Veselé.....ostalo predsa,len už nabehlo mnoho iných,idem pozrieť dátum a pripíšem :-)
arasidka
Frezia, i ja som si to všimla.Nie, nepokladám to za nevhodný príspevok, sú to príbehy , ktoré prežívajú mnohí a pri čítaní si povedia, že nie sú sami, ktorí musia čeliť i takýmto záležitostiam, a naopak, v mnohom ich to povzbudí. A možno sa nájdu i takí,ktorí si potichúčky - sami sebe povedia, že by mali byť lepší a trpezlivejší k tým, ktorých zanedbávajú. A možno sa našiel i taký, ktorý po prečítaní diskusie zdvihol telefón , a : " To som ja , mami, ako sa máš? Myslím na teba, chcel by som cez víkend prísť, povedz mi, či niečo nepotrebuješ..." .
hubata
Myslím zážitky majú aj v zátvorke (nielen o varení). Ja sem tiež dávam bársčo a zatiaľ nikto neprotestoval. Ja som si ten tvoj @frezia68 prečítala tiež veľmi pozorne a prinútil ma zamyslieť sa. Zážitky máme celý život a chceš-nechceš dejú sa vtedy keď sme hladní, najedení alebo pečieme, varíme, zavárame - kuchyňa vždy zostane stred rodiny a domova.
Len píš, rada ťa čítam, ako aj ostatné varecháčky a varecháčov!