O Varecha.sk

Uverejnenie receptu

janocka77 - fotkajanocka77, 29. decembra 2011

Prvý krát sa snažím uverejniť recept a mám z toho zmätky :-O Ako dlho to trvá od odoslania? Včera veČer som ho poslala, bolo tam najprv,že čaká na uverejnenie a potom zrazu bez toho aby som to urobila sama pri ňom je červené okienko "SKRYTÝ RECEPT". Stalčila som "uložiť a uverejnit", nie "skryť". Robím niekde chybu?

pre redakciu- je to tento recept:
 varecha.pravda.sk/recepty/gulicky-na-sposob-ferrero-roche...


Ďakujem za pomoc! :)

@zareaguj


Diskusia k téme

lia66
Ak si stačila uverejniť, tak by mal byť uverejnený...počkaj, čo Ti odpíšu z redakcie...inak vyzerajú super-už som si ich uložila!
janocka77
takze je vidno ten recept? som z toho jelen! :) myslela som, ze skryty znamena, ze ho len ja vidim.
3sandra3
nie , nie,,, máme ho, a to je fajn,,, lebo guličky sú isto skvelé
redakcia
@janocka77 , nereagovala si na otázku pri recepte, tak to vybavíme tu. Pýtali sme sa, či je tá fotka tvoja. Recept zatiaľ nie je uverejnený. V prípade ďalších otázok kontaktuj priamo redakciu.
janocka77
jaaaj, nevšimla som si žiadnu otázku :)
áno, je moja ale recept som nevymyslela ja. Mám ho od kamarátky už niekoľko rôčkov. Ale ani ona nie je autorkou, nepoznám jeho pôvod. Je to ale overený a veľmi obľúbený recept.
tinca
bez urážky, ale aj mne tá fotka pripadá profesionálne
redakcia
Ako si si mohla nevšimnúť otázku, keď si ju vymazala? Ozvi sa nám na mail, tam do doriešime.
afataga
ja neviem co sa Vam nezda na tej fotke, ved vidno ze je to domaca vyroba, podla mna je tam pre porovnanie jeden original kupeny
zirafninka1
Redakcia sa zvykne pytat novych varechacov. Myslim, ze sa len snazia zabranit klasickemu internetovemu scenaru (ozve sa povodny autor fotky, receptu, recept sa vymaze a my sa hnevame, ze nam zmizol z KK) Staci komunikovat s redakciou a vsetko pojde ako po masle.
janocka77
to musi byt skutocne nejake nedorozumenie s vymazanim otazky! kde mala byt ta otazka pri recepte?? mozno pri tom vsetkom klikani sa mi to nechtiac podarilo vymazat lebo som sa v podstate 2x to snazila uverejnit ked mi 1x neslo.. Sice tu nie som uplny novacik ale zatial som iba pridavala komentare. S pridavanim receptov nemam skusenosti na tomto fore. Ospravedlnujem sa, ze to riesim takto verejne ale nevedela som kam sa mam obratit, na co kliknu. Je to tu trosku zlozitejsie nez ine forumy :) idem hladat Vas mail..
Stastny novy rok 2012 VSETKYM VARECHACOM :)