Rôzne

Suhrn receptov....poďakovanie redakcii

spetkasoli - fotkaspetkasoli, 30. septembra 2015

Prajem pekný deň všetkým priaznivcom dobreho varenia a chcela by som za všetkých trpezlivych varecháčov poďakovať redakcii za obnovenie zasielania súhrnu denných receptov. Denný súhrn už chodí a ja sa teším, že už bude všetko dobre fungovať. Prajem všetkým tu na vareche stálu pohodu, dobrú náladu, hodne kuchárskej fantázie a inšpirácie a majme sa radi, nech je nám tu dobre, veď je tu vytvorená taká krásna kuchárska rodinka tak si ju nekazme . A verte, že s úsměvem jde všechno líp a milé slovo nebolí a nič nestoji. Ešte raz vďaka redakcii a majme prima den:)

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
To sme veľmi radi. Poteší nás, ak nám viacerí (buď do diskusie), alebo stačí odpísať na samotný súhrnný email, že vám prišiel v poriadku. Skúšali sme niekoľko rôznych technológií / mail serverov, a verím, že to bude chodiť spoľahlivejšie.

tomas
Ešte jeden tip:
Súhrnné e-maily posielame zo schránky info@varecha.com odporúčame pridať tohto odosielatela medzi vašich obľúbených odosielateľov, resp. do adresára vo vašom Gmaily, Hotmaily, Azete atď, aby si vaša schránka myslela, že tento email chcete dostávať a zvýši to pravdepodobnosť doručenia.
azucena
Veľmi ma teší, že každé ráno si budem zasa môcť pozeraž obľúbenú Varechu.Ďakujem
bozulka
Písala som na redakciu,dúfam že to prišlo...
evanaaa
Mne zatiaľ neprišli, len názov dvoch receptov a mala som poslať správu, že mi to prišlo, takže uvidím zajtra......ak uvidím :)
mirkajan
Ďakujem, denný súhrn receptov začal opäť chodiť na mail, takže snáď mi už neunikne žiadny dobrý recept.
evanaaa
info@varecha.com , keď ja som hlúpa, neviem, kde, do akého adresára to dať, chcem, aby mi maily výpisov chodili ako dosiaľ, kým sa to nep....okazilo. :)
evanaaa
No, som smutná, každý deň čakám na výpis a - nič! Čo mi už len zostáva :) ?
xanadu1955
Mne prišli 2 dni a zas už nič, škoda ale snáď sa to zlepší, vďaka redakcii za snahu to zas sprevádzkovať