Dobry den .ako sa sterilizuju cele paradajky ? ja som ich olupala , do pohara som na spodok dala pár listkov bazalky, paradajky prekrojila na štvrtky a dala do pohara . čo dalej? v jednej knihe pišu zaliat nalevom ako uhorky ,v inej zaliat štavou z paradajok ,v dalšej len natlačit a nedat nič .Ake mate skusenosti ? prosim pomoc,na stole mam 5 poharov,v hrnci sa mi dusia dalšie na kečup .Ozaj aj na kečup kto ma špicovy recept može pomoct. akosi som pozabudala dobre recepty ,alebo maju u nas doma ine chute moje stare sposoby im už nechuia,alebo sa novy člen rodiny presadzuje
@zareaguj
je tu fakt množstvo paradajkových receptov. Len pozor na ocot, oni majú úplne iný, tak si to odhadni podľa uhoriek. Ozaj, neviem, či sa ti to objaví, ak si nie prihlásená, a ak niečomu nerozumieš, tak daj vedieť.
a objavi sa stranka.
dobrý hustý pretlak sa dá použiť aj do lasagní keď sa nechce paradajky blanšírovať