Rôzne

Pozdrav pre Jiřinku Bohdalovú

hubata - fotkahubata, 5. mája 2011

Pekný pozdrav zo Slovenska posielame za celú Varecha.sk vynikajúcej českej herečke pani Jiřinke Bohdalovej. Istotne jej aj za Vás môžem k jej životnému jubileu zaželať veľa zdravia, spokojnosti a aby nás svojim skvelým humorom ešte dlho-dlho zabávala. Keď sa tak od srdca zasmeje - to ako keby zažiarilo slniečko, tak úprimne to dokáže. Ja hovorím že sa smeje celým telom.

Pani Jiřinka je nielen vynikajúcou herečkou, ale ako aj my, varecháči - veľmi rada varí, pečie, zavára, suší a mrazí. Vydala niekoľko kuchárskych knižiek, patrí preto medzi nás - sem do www.varecha.sk. Všetky jej recepty sú vynikajúce, odskúšané, veľa surovín používa zo svojej zahrádky, lebo pani Jiřinka je všestranná: je aj chalupárkou, záhradkárkou, miluje zvieratká. Pre jej optimizmus a humor ktorý neuráža ale rozosmeje ju má každý rád. Viem že má aj na Slovensku veľa priateľov, milujú ju starí, mladší a aj tí najmladší, lebo nechýbala v žiadnom dobrom československom filme či už to bola komédia alebo rozprávka. Preto zostala aj po rozdelení Československa - nielen našou spoločnou obľúbenou herečkou ale aj človekom s veľkým Č.

@zareaguj


Diskusia k téme

samantha14
pripájam sa k pozdravu,vynikajúca pani herečka a človek s veľkým srdiečkom, nech sa jej darí, minimálne tak ako doteraz.
janaja
Tiež sa pripájam s prianím veľa zdravia, elánu, energie, humoru a všetkého dobrého.Nech nás ešte veľa rokov obdarúva jej zdravým humorom, úprimne priateľským prístupom k ľuďom. Pani Jiřinka, zo srdca Vám prajem len to najlepšie a ešte veľa rokov v zdraví.
bejaja
pripájam sa aj ja s prianím ku krásnemu jubileu, nech jej ešte dlho vydrží tento všestranný elán, zdravie a ľudský prístup ku všetkému,čo robí aj v ďaľších rokoch života.
marcy
v pamäti mi utkvela jej rola v Chalupařoch,najmä keď núkala tvarohové knedlíčky budúcemu nápadníkovi...
ako FANY bola bezkonkurenčná,vychovala ďalšiu skvelú herečku....je to žena aj do koča,aj do voza.Želám všetko dobré :-)
julica
Jiřinu Bohdalovú si cením najmä za Funy, bola úžasná, niektoré komédie sú, žiaľ, nepozerateľné. Vy si myslíte, že sa o vašich prianiach takto dozvie? :)
sovka62
Aj ja jej prajem k jubileu všetko najlepšie a tiež ma napadlo, ako by sme jej dali dali vedieť, že má fanúšikov aj na Vareche. Možno k nej naše priania prídu v dobrej vlne, ktorú sme tu vyslali.
kuchticka
Vsechno nejlepsi pani Jirinko!!! Preji hodne elanu a zdravi do dalsich vasich let, at dale rozdavate dobrou naladu vasim humorem vsem kdo vas maji radi.
Takze cela spolecnost VARECHY vam fandi a preje vse dobre.
arasidka
Kuchtička, povedala si to aj za mňa. Nemám čo dodať. Iba to, že sa pripájam a želám pani Jiřine, aby ju šťastie sprevádzalo na ceste životom.
lumilka1
Aj ja sa pripájam ku gratulácií a prajem hlavne veľa zdravia a optimizmu.Podľa kuchariek pani Jiřinky často varím a sú to báječné recepty.:o)))