Varenie

Nezabudnite! Už sú zrelé ríbezle.

tatranka - fotkatatranka, 23. júna 2012

Možno sa vám tento nápis ani nehodí do diskusie,no minulý rok som zmeškala pridať recept vo v hodnom čase.Robím to teraz,možno mi niektoré vareškárky budú vďačné. varecha.pravda.sk/recepty/falosny-brusnicovy-kompot-fotor...

Nech sa vám darí a nech ste spokojné.
tatranka

@zareaguj


Diskusia k téme

marianne69
Ja som si ulozila tvoj receptik @tatranka , na chalupe mame ribezli dost,len nam na horniakoch postupne dozrievaju,este nie su tak akurat,Tvoj receptik vyuzijem a dakujem ti zan,vyborny napad....
vierik
Martuška ďakujem,pripomenula si to v pravý čas :-) Na utorok mám objednané ríbezle aj čierne,budem variť džem,tak si urobím aj brusnice.
Ďakujem Ti pekne,si pozorná a vidieť že myslíš aj na druhých ♥♥♥
tatranka
Nebyť priateľky,ktorá dala fotografiu svojich krásnych ríbezlí,veru bola by som aj pozabudla.
irenaw
mne sa veru nadpis hodí :-) už sme pojedli všetko želé, tento rok sa chystám, na trhu ešte nič moc. aj recept sa mi hodí, uložila som si. ďakujem.....za svet neviem, či v slove horibilný idú tie "i" "y" takto :-)
irenaw
aha, koniec vety som si len myslela ;-D malo byť "na trhu ešte nič moc, maličké krabičky za horibilné ceny"
3sandra3
nie, my sme nezabudli,,, už som robila aj ríbezľovú bublaninu, aj dreň a aj kokteily .... takže sú zúžitkované...
hubata
@irenaw : nemáte záhradkársku osadu v blízkosti? Ja chodím tam v sobotu, keď je tam najviac záhradkárov a vďačne ma nechajú si naoberať a aj odniesť to čo majú v záhrade ako prebytok. Mám to aj lacnejšie a aj viem že od koho kupujem. Keď nejde hora k Mohamedovi, tak musí ísť Mohamed k hore ..........
irenaw
@hubata mám na trhu tetušky, predajú mi čo sa im urodilo navyše, z každého rožku trošku, ale to stojí za pokus, popozerať nejakých záhradkárov. len aby som nenašla len takých s bazénom, ešte ma pozvú, aby som im ho vyčistila a zelenina nikde :-D
babidka
@tatranka , ja som ti naozaj vdacna ! Nase ribezle este nedozrievaju, ale vzdy ked idem po zahrade popri krikoch , tak si spomeniem , ze mi chyba ten slubeny recept :-)
tatranka
@babidka myslíš na tento uvedený recept /akože brusnice?/
@Ikubicova mrzí ma,ale nie neviem.
@hubarka ty si veľmi praktická a šikovná žienka.Ríbezle keď potrebujem,kupujem od jednej pani už roky.Ona na mňa myslí a nechá mi.
@vierik nech sa ti falošný brusnicový kompót vydarí.Je to ohromný doplnok ku mäsku,kde y mal isť práve brusnicový kompót.
Myslela som na to pri zadávani tohto príspevku,že minulý rok môj recept bežal už po zbere.Preto som si dovolila teraz pripomenúť,lebo viem z príspevkov ako vareškárky banovali.Viem podľa seba,že veru niektoré recepty,ktoré ma oslovili,pokiaľ prešlo viac času,veru som na ne pozabudla.
evanaaa
Ja nemám také známosti, budem rada, ak si kúpim ovocie, aj iné, na trhu, v najhoršom v nejakom markete za drahé.
@tatranka , asi si mala napísať - @hubata , nie?
Ale kompótik dobre vypadá.