Nedávno som prosila recept na nakladanie ovčieho syra, ale nebolo mi odpovedané, možno nikto nevie, skúšam ešte raz, vopred ďakujem
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 104 najnovší komentár dnes 02:25
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 104 najnovší komentár dnes 02:25
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 29 najnovší komentár včera 17:52
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 285 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 104 najnovší komentár dnes 02:25
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Starostove rezy +fotopostup
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej +video
-
Polievka z bielej maslovej tekvice s hríbami, krúpami a zeleninou
-
Malý ražný chlebík
-
Nepečená maková žemľovka +fotopostup
-
Domáca čokoláda na dubajský spôsob s chrumkavým sezamom +fotopostup
-
Krupoto s bravčovým stehnom
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Začnite piecť teraz: 10x šťavnaté čerešňové koláče. S makom, tvarohom aj kokosom, už si len vybrať
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Obedy aj večere: Cestoviny, mäso, polievky aj trenčianske párky s fazuľou. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
11x milované rezne: Prešporské, holandské aj čiernohorské, v cestíčku aj v trojobale
-
Poklad slovenských záhrad: Na tento kedysi celkom bežný strom sa časom akosi zabudlo. Dnes moruša hlási comeback
varecha.pravda.sk/recepty/nakladany-ovci-syr-fotorecept-/...
varecha.pravda.sk/recepty/nakladany-ovci-syr/20358-recept...
varecha.pravda.sk/recepty/zmes-nakladanych-syrov-fotorece...
varecha.pravda.sk/recepty/nakladany-syr-hermelin/50776-re...
varecha.pravda.sk/magazin/zavaram-zavaras-zavarame-na-sla...
Chcem urobiť chuťovku, naložiť do skleneného pohára, pohostenie pre návštevu, či len tak k vínku, alebo príloha, proste potešiť niečim novým, čo u nás ešte nebolo.
Ďakujem za inšpirácie, ale nikde sa nepíše, ako dlho to vydrží, či sa to dá nejako uskladniť aj cez zimu, využitie počas roka, nielen počas sezóny, prípadne urobiť nejaké chuťovky, ja s tým nemám skúsenosti, tá prvá možnosť využitia prišla teraz. Si milá, tebe aj ujovi Googlovi veľké Ď.
Jaj, nemyslím si, že by se syr jakéhokoliv druhu dal do flaší zavarit ako kyslé okurky alebo hotové jedlo. Jediné možné uchování na delší dobu je mrazák - o tom už ti psali v minulé diskuzi, nebo jak píše hore Ancicka - vyudit, ale ani to není řešení na delší dobu.
Ďakujem, asi máš pravdu, mala by som byť rada, že ho mám práve tu a práve teraz.
ten syr býva asi naložený v nejakom slanom náleve a na záver zaliaty nejaký olejom, prístup kyslíka tam nie je tak by sa nemal pokaziť