Nedávno som prosila recept na nakladanie ovčieho syra, ale nebolo mi odpovedané, možno nikto nevie, skúšam ešte raz, vopred ďakujem
@zareagujDiskusie
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 6 najnovší komentár 25. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Kvetinka72: Potrebujem pomoc s grilážkami 4 najnovší komentár 5. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 402 najnovší komentár 25. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 6 najnovší komentár 25. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 402 najnovší komentár 25. decembra 2024
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 13 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 256 najnovší komentár 25. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 4 najnovší komentár 25. decembra 2024
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Nepečené datľovo-čokoládové bonbóny VIDEO
- Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva VIDEO
- Čokoládové kocky s kardamómom a pomarančom VIDEO
- Hľadáte perfektné cesto na vykrajované koláčiky? Skúste toto naše len zo 4 surovín! VIDEO
- Čokoládové kolieska s karamelom a so soľou VIDEO
- Jednoduchý trik, ako expresne ozdobiť drobné pečivo VIDEO
- Skvelá bielková citrónová poleva na všetky vianočné koláčiky VIDEO
- Toto sú stálice: 10 najlepších klasických koláčov a zákuskov na vianočné sviatky. Sú tu aj tie vaše?
- Linecké koláčiky: Prezradíme vám najlepší recept aj fintu, ako z jedného cesta urobiť 7 druhov vianočného pečiva
- Rokmi overené: 10 receptov na vianočné plnené oriešky, ktoré piekli už naše babky
- Orechové, karamelové aj čokoládové: Najchutnejšie plnené vianočné košíčky pre každý jazýček
- Budú vítané: Syrové, tvarohové, bryndzové aj lacné. 11x slané drobné pečivo na vianočné sviatky
- Máme ju radi: 10 receptov na sviatočné koláče a drobné pečivo s obľúbenou žĺtkovou polevou
- Cukrárske tajomstvo: Ako zvyknete rozpúšťať čokoládu? Na tento dôležitý fakt určite nezabudnite!
varecha.pravda.sk/recepty/nakladany-ovci-syr-fotorecept-/...
varecha.pravda.sk/recepty/nakladany-ovci-syr/20358-recept...
varecha.pravda.sk/recepty/zmes-nakladanych-syrov-fotorece...
varecha.pravda.sk/recepty/nakladany-syr-hermelin/50776-re...
varecha.pravda.sk/magazin/zavaram-zavaras-zavarame-na-sla...
Chcem urobiť chuťovku, naložiť do skleneného pohára, pohostenie pre návštevu, či len tak k vínku, alebo príloha, proste potešiť niečim novým, čo u nás ešte nebolo.
Ďakujem za inšpirácie, ale nikde sa nepíše, ako dlho to vydrží, či sa to dá nejako uskladniť aj cez zimu, využitie počas roka, nielen počas sezóny, prípadne urobiť nejaké chuťovky, ja s tým nemám skúsenosti, tá prvá možnosť využitia prišla teraz. Si milá, tebe aj ujovi Googlovi veľké Ď.
Jaj, nemyslím si, že by se syr jakéhokoliv druhu dal do flaší zavarit ako kyslé okurky alebo hotové jedlo. Jediné možné uchování na delší dobu je mrazák - o tom už ti psali v minulé diskuzi, nebo jak píše hore Ancicka - vyudit, ale ani to není řešení na delší dobu.
Ďakujem, asi máš pravdu, mala by som byť rada, že ho mám práve tu a práve teraz.
ten syr býva asi naložený v nejakom slanom náleve a na záver zaliaty nejaký olejom, prístup kyslíka tam nie je tak by sa nemal pokaziť