Nedávno som prosila recept na nakladanie ovčieho syra, ale nebolo mi odpovedané, možno nikto nevie, skúšam ešte raz, vopred ďakujem
@zareagujNedávno som prosila recept na nakladanie ovčieho syra, ale nebolo mi odpovedané, možno nikto nevie, skúšam ešte raz, vopred ďakujem
@zareaguj
varecha.pravda.sk/recepty/nakladany-ovci-syr-fotorecept-/...
varecha.pravda.sk/recepty/nakladany-ovci-syr/20358-recept...
varecha.pravda.sk/recepty/zmes-nakladanych-syrov-fotorece...
varecha.pravda.sk/recepty/nakladany-syr-hermelin/50776-re...
varecha.pravda.sk/magazin/zavaram-zavaras-zavarame-na-sla...
Chcem urobiť chuťovku, naložiť do skleneného pohára, pohostenie pre návštevu, či len tak k vínku, alebo príloha, proste potešiť niečim novým, čo u nás ešte nebolo.
Ďakujem za inšpirácie, ale nikde sa nepíše, ako dlho to vydrží, či sa to dá nejako uskladniť aj cez zimu, využitie počas roka, nielen počas sezóny, prípadne urobiť nejaké chuťovky, ja s tým nemám skúsenosti, tá prvá možnosť využitia prišla teraz. Si milá, tebe aj ujovi Googlovi veľké Ď.
Jaj, nemyslím si, že by se syr jakéhokoliv druhu dal do flaší zavarit ako kyslé okurky alebo hotové jedlo. Jediné možné uchování na delší dobu je mrazák - o tom už ti psali v minulé diskuzi, nebo jak píše hore Ancicka - vyudit, ale ani to není řešení na delší dobu.
Ďakujem, asi máš pravdu, mala by som byť rada, že ho mám práve tu a práve teraz.
ten syr býva asi naložený v nejakom slanom náleve a na záver zaliaty nejaký olejom, prístup kyslíka tam nie je tak by sa nemal pokaziť