Foto: marcy
Ovčí syr máme radi,tak kupujeme väčšiu hrudu z ktorej ujedáme,zároveň necháme časť prezrieť na 100 % bryndzu a časť naložíme do oleja.Je to dobrota, Zobraziť celý popisOvčí syr máme radi,tak kupujeme väčšiu hrudu z ktorej ujedáme,zároveň necháme časť prezrieť na 100 % bryndzu a časť naložíme do oleja.Je to dobrota, s domácim chlebíkom " čapeme ",z ktorej sa teší celá rodina.
príprava
Postup
-
1
Hrudu syra zaťažím,čím ho zbavím srvátky,zostane tvrdší.Nakrájaný naložím do ochuteného oleja ( tentoraz som pridala zmes byliniek z Lidla na šalát ), soľ,červenú sušenú papriku.Zvyknem robiť s korením štyroch farieb + nové korenie,suš.paprika.
by som asi pridala chilli papričky a cesnak