Rôzne

Link na prodej českého česneku, jak konzumního, tak sadbového - dá se objednat i na Slovensku

astheart - fotkaastheart, 27. októbra 2013

Diskusia k téme

marianne
Vcera som kupila cesky palicak-cesnak v Kauflande.Ale drahy ako slak 9 Eur/kg.Chcela som ho vyskusat.Je dobry,ale este silnejsi slovensky som kupila v Bille za 6 euro/za kg.Ten ma take grady,ze mi skoro mandle vypalilo...:-)) Vdaka za link pozriem ho...
majkaaaa
ja som si posadila svoj z tohtorocnej urody,stipe ako das.som zvedava,ako sa vydari,v zahradkarovy som videla taku malu krabicku sadboveho cesnaku za 3.70 co je podla mna dost vela.
hubata
Vďaka @astheart , a neviete dievčatá náhodou kto by mi predal rebarboru? Minulý rok som kúpila na trhu, ale mi vyhynula. Z okolia Bratislavy. Vďaka.
evanaaa
@marianne , ten cesnak som si aj ja kúpila a na FB bol myslímže tento link na kúpu cesnaku a tam som spomenula, aký bol ten ich ( český) drahý a dostala som odpoveď - predáva sa sa ako český ale dováža sa z Francie, takže, podľa toho je francúzsky, český je len ten, ktorý oni ponúkajú.
aroooo
@Hubata , ten istý problém s rebarborou mám aj ja, tento rok som sadila druhýkrát, aj polievala a zas vyschla.
astheart
Já si myslím, že firma na tom linku je spolehlivá. Přečtěte si u nich diskuze. Mají certifikáty na odrůdy a poradí každému jak pěstovat a co s problémy. Taky dokážou určit odrůdu podle fotografie.
lianka
Pre @ hubata. Ja som asi pre tromi rokmi kúpila v riadnom semenárstve semiačka rebarbory, nebolo to drahé, aj sa mi vydarila, ale moji chlapi ju nemusia, za seba koláč robiť nebudem, tak som ju aj pekne vykopala.
danielas
Hodí sa mi tento link. Náš cesnak sme zjedli a ten čo kúpim na trhu a v obchodoch je o ničom.
Takže, ďakujem!!!