Ahojte, viete mi poradiť kvalitné panvice, najradšej kameninové, ktoré by vydržali dlhšie a boli by
odolné voči poškriabaniu? Ďakujem
Diskusie
- Kvetinka72: Potrebujem pomoc s grilážkami 3 najnovší komentár včera 21:50
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 62 najnovší komentár dnes 15:36
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 6 najnovší komentár 2. decembra 2024
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 12 najnovší komentár včera 13:52
- Kitchenguru: Kedy piecť vianočné slané pečivo? 6 najnovší komentár 29. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 62 najnovší komentár dnes 15:36
- Kvetinka72: Potrebujem pomoc s grilážkami 3 najnovší komentár včera 21:50
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 12 najnovší komentár včera 13:52
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 261 najnovší komentár 3. decembra 2024
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 6 najnovší komentár 2. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 107 najnovší komentár 3. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 62 najnovší komentár dnes 15:36
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 12 najnovší komentár včera 13:52
- Kitchenguru: Kedy piecť vianočné slané pečivo? 6 najnovší komentár 29. novembra 2024
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 6 najnovší komentár 2. decembra 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Zamatová roláda +fotopostup
- Škoricové a kakaové esíčka +fotopostup
- Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva +video
- Perníkové drobné pečivo bez vaľkania a vykrajovania +video
- Bryndzové tyčinky +fotopostup
- Zapečené pšeno s jablkami +fotopostup
- Tvarohová štóla s figovou plnkou s červeným vínom +video
- Londýnske rezy +video
- Zamatová roláda +fotopostup
- Skvelá bielková citrónová poleva na všetky vianočné koláčiky +video
- Pečené kuracie stehienka na paprike a slaninke
- Ľahká ryža s mrkvou
- Škoricové a kakaové esíčka +fotopostup
- Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva +video
- Londýnske rezy +video
- Nahé orechové štangle s jablkami
- Bezlepkové vianočné medovníky Liana - ihneď mäkké +video
- Skvelá bielková citrónová poleva na všetky vianočné koláčiky +video
- Bryndzové halušky s cibuľkou a so slaninou
- Mandľové včelie úle
- Vanilkové mini veterníčky s marcipánom a višňovým džemom +video
- Obrátené hovädzie rezne so syrom VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Hľadáte perfektné cesto na vykrajované koláčiky? Skúste toto naše len zo 4 surovín! VIDEO
- Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva VIDEO
- Nadýchané pivné cestíčko na vyprážanie rezňov, rýb, zeleniny aj húb VIDEO
- Ako z papierových tanierov vyrobiť škatuľky. Hodia sa na servírovanie aj na výslužku VIDEO
- Rýchla pečeňová paštéta, perfektná na chlebík aj na lokšu VIDEO
- Skúste a neobanujete: Top recepty, ktoré zabodovali na Vareche minulé Vianoce. Dobrá inšpirácia, keď neviete, čo na sviatky upiecť
- Pred pečením: Orechy nestačí len pomlieť. Spravte s nimi toto a vaše vianočné koláčiky budú ešte chutnejšie
- Medové rezy, parížske rožky, linecké aj laskonky: 12 obľúbených vianočných dobrôt v karamelovej verzii
- 7+7 receptov: Čo variť a piecť tento týždeň? Slané a sladké tipy na bežné dni aj prvú adventnú nedeľu
- Overené, odskúšané: Stále hľadáte ten najlepší recept na medovníky? Máme! Toto je 20 najúspešnejších receptov všetkých čias
- Vôňa zimy: 10 receptov na perníkový koláč, úplne obyčajný aj vyparádený na vianočný stôl
- 11x makový koláč: Sviatočná štóla, pité aj opité a nezabudli sme ani na rýchlovky pre lenivé gazdinky
Kedysi som hladala na e-shopu Lidlu - chcela som svetlú, no strávila som tam asi 2 hodiny,prešla okolo 400 druhov a nič nevybrala.To musíš vidiet na vlastné oči, chytnút do ruky, a hlavne , čo v nej chceš varit.Možností výberu je vela. Kameninové nepoznám, ale pre mna by asi neboly . (tažké ?)
aj mensi wok, som spokojna, ale aj tak asi najviac pouzivam nerezove.
Tie kameninove maju obcas aj v Lidli, ja mam z Orionu aj take na lievance.
Ked pojdem na SK, rada by som si kupila tu panvicu na lievance.
www.senzarecepty.cz/stranky/poridte-si-panev-s-granitovym-p...
Vidim, ze na tie spominane panvice pouzivaju PFLUON ako neprilnavy povrch. Tak si musim pozistovat, ze co to presne je ;-).
Mam doma aj panvice s keramickym povrchom. Ale najcastejsie pouzivam nerez. Alebo aj starodavne smaltovane panvice este mam.
Podla toho clanku by to mala byt pomleta zula. Ak zistis nieco viac, budem rada, ak sa podelis s vysledkami vyskumu :-). Ja tiez najviac nerez, aj smaltovane su dobre. Keramicke su ale rozne, tam nie som si ista.
en.pfluon.com/special-coatings/...
Pri mnohych panviciach s neprilnavym povrchom, nemyslim tym len panvice Orion, uvadzaju, ze je to PFOA free. Ale to je vlastne len na zaslepenie kupujucich, lebo PFOA je vlastne uz roky zakazane. Takze to je len logicke, ze PFOA uz v tom nesmie byt.
Ale PFAS nie je len PFOA...
Dakujem za info, diva svina sa v tom uz nevyzna :-). Ja tu panvicu pouzivam vlastne iba na vyprazany syr, na nerez sa mi lepi, ale rezne nie, zaujimave. A tu na volske oci par krat za rok, tak snad z toho neumrieme. Ked ides niekam na obed, netusis, v com varia.