Rôzne

Kedy ktoré??

petra5 - bez fotkypetra5, 28. novembra 2012

Prosím varecháčov o radu..idem robiť maďarský guláš ale kúpila
som aj trošku bravčového,že ak by mi to náhodou nevyšlo aby ma
to mäso toľko nestálo :D...a vôbec neviem kedy mám ktoré mäso
pridať...viem že hovädzina sa dusí dlhšie ale kedy tam mám potom
pridať to bravčové?keď to mám už dochutené??To je hlúposť nie?
:D Vopred ďakujem ak sa podarí pridám foto :D

@zareaguj


Diskusia k téme

rulik
ja by som do toho bravčové nedával,ako ja viem tak maďarský guľáš je z hovädzieho mäsa a tým pádom mi tam nie veľmi sedí,nechaj nabudúce...
rybarkuchar
Ak chceš Maďarský guláš, tak žiadna bravčovina. Ak chceš niečo ako "Maďarský guláš", tak tam šupni bravčovinu, keď bude hovädzina polomäká. Nič nepokazíš s dochucovaním. Pri najhoršom prihoď o dve čili papričky viac a nikto nič nepozná.
marcy
osobne mám rada kombináciu týchto druhov,restujem zvlášť a spájam dokopy.....ale @rybarkuchar to skvelo bezpracne vyriešil,toto mám na mužskej logike rada,aj v mojej kuchyni muž jednoducho porieši a vždy sa olizujem až za ušami :-)
anina6
u nás najlepší guláš varí môj manžel, neviem ako to robí, ale taký ja neuvarím.
yogy1972
ja robim takto ,,,najprv hovädzie do vydusenia stavy dusim pod pokrievkov len osolene ,,potom ked uz mi to skvrci pridam bravcove ,zas pod pokrievkov do vydusenia stavy ..potom pridam ml.cerv papriku chvilu cca pol minuty poprazim s paprikou ( len tolko nez sa spoji tuk s paprikou )a az potom podlejem vodou..