Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár dnes 13:29
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár dnes 13:29
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár dnes 13:29
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 29 najnovší komentár 3. marca 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 3 najnovší komentár 10. marca 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Potrebujete vyčistiť zanesenú termosku? Tieto obyčajné kuchynské suroviny vám pomôžu VIDEO
-
Jogurtové pečivo so syrovou plnkou VIDEO
-
TOP rebríčky: Veľkonočné rezy, veterník na plechu aj kysnuté koláče ako pierko. Pozrite si všetky najlepšie februárové recepty
-
Upečte na želanie: 12 receptov na kysnuté záviny. Pozrite sa na tie plnky, každý si príde na svoje
-
Popolcová streda: Dnes sa začína predveľkonočný pôst. 13 tipov, čo variť bez mäsa
-
Svetový fenomén: Ošiaľ menom dubajská čokoláda. Neušla sa vám v obchode? Takto si ju môžete vyrobiť doma
-
Praktické riešenie: 10 receptov, s ktorými pripravíte mäso s prílohou naraz v jednom hrnci
-
Na posledný fašiangový víkend: 11x slané chuťovky v znamení oškvarkov a klobás
-
Prídete si na svoje: 8 receptov na drobné slané pečivo pre všetkých, ktorí zbožňujú olivy
@kimlo jsem tu od konca augusta neviděla, možno cestuje... a chybí mi také.
Věřím, že jsou oba v pořádku!!
Evi, děkuji za informace. Hlavně že je Izi živá a zdravá!
Někdy je těžké pohybovat se mezi větší skupinou lidí. Tlaky a turbulence udělají své.
Myslím na Izi s láskou a v radosti. Věřím, že až přijde ten správný čas, opět ji tu uvidíme. Tvořivost a láska jsou mocné síly! Milá Izi, krásné pozdravení a přání pevného zdraví k tobě letí!
Bohu žiaľ, nielen tu, na Varecha, ale vo všeobecnosti, v dnešnej dobe sa úbohí a frustrovaní ľudia chodia sa3 ventilovať na netové komentáre. Sami nič v reály nedokázali, ale "tvrdne" im ego útočením na tých, čo niečo dokázali a sú šikovní. Nielen Izka, ale mnohí odchádzajú práve k vôli takým nespratnikom. Nepoznám vzťah redakcie Varecha k Izke, no je škoda, že ju naopak, nepreferovali, pretože jej recepty boli dôsledne a vieryhodne odprezentované.
Z nášho pohľadu bola naša vzájomná spolupráca a mailová komunikácia korektná, slušná a prebiehala s obojstrannou snahou vyjsť si vzájomne v ústrety. Tento rok @Izabella929 pridala na našu stránku cca 70 receptov, všetky sú zverejnené, bez zásadných zmien, či výhrad a takmer každý bol obvykle umiestnený aj ako hlavný na úvodnej stránke (homepage) a takisto na našej FB stránke. Recepty (jej a ani nikoho iného) sme nijako nekomentovali, neposudzovali ani nekritizovali. Takže vyjadrenie - mala ťažké srdce na redakciu, že ju nemajú v láske, vadia im jej recepty, apod. - si nevieme vysvetliť. Za posledný rok sme v súvislosti s jej receptami neriešili ani žiadne problematické komentáre, či nebodaj ako sa píše vyššie, mrzké útoky.
Samotná pani Izabella sa, bohužiaľ, k tejto téme nevyjadrila, informácie máme len sprostredkované. A aj keď tomu veľmi nerozumieme, určite nám je veľmi ľúto, ak dospela k rozhodnutiu nepridávať už žiadne nové recepty a v kútiku duše spolu s jej priaznivcami, ktorých má na Vareche neúrekom (a medzi ktorých určite patríme aj my), dúfame, že sa k nám predsalen vráti.
Krásné sobotní odpoledne, milá Izi, velmi ráda tě vidím a tvé recepty jsou mi radostí a životní vzpruhou. Potěšení je dnes vzácná věc. Velké děkuji!
V každom z nás je attention whore. Chceme zažiť chvíľu slávy.
Preto ma zamrzelo, že aj ty trváš, že zverejnený recept = právo na kritiku.
Hm. Recept na sviečkovú. Trochu Inak. Po mojom. Však stačí zmeniť. Jednu ingredienciu.
Boli tu. Recepty. Ako uvariť zemiaky. Kakao.
Pre mňa nepochopiteľná logika. Do obchodu môžem vstúpiť aj bez kreditnej/debetnej karty. Veď môžem zaplatiť v hotovosti. Je to na mne.
Nie.
Právo na kritiku mám. Aj bez receptu. A keď chcem pochváliť? Tiež musím mať recept? Aby som mohla? To by asi nikomu nevadilo.
Ďakujem a k môjmu komentu - možno sme sa zle pochopili - vôbec netrvám na tom, aby kritik musel mať recept - ale inak prijmeš kritiku keď vidíš, že dotyčný má niečo ako sa hovorí "odvarené" - ako keď ti niekto, ktor nepridal ani jeden recept napíše, že napríklad servírovanie nie je pekné, roládu máte zdrcnutú a podobne ... nemám problém s konštruktívnou kritikou - rada sa učím nové veci, nemám problém sa pýtať, ak niečo neviem - je to iba moja skúsenosť tu z Varechy, že práve tých zopár negatívnych komentov bolo práve od tých, kto nepridali ani jeden recept a jednoducho som cítila z tých slov iba negatívnu energiu.
Velmi pekne si to zhrnula, napisala. Pozdravujem Ta
z časti máš pravdu, veru som sa vtedy zaprisahala, že už nebudem prispievať. Ešte ma to držalo do 2017, a v 2019 som pridala dva recepty, odvtedy už nie. Včera som sa vďaka receptu od @siuuu pozrela na stránku. Ďakujem redakcii, že pripomína moje recepty a prajem prežiť nadšenie z pridávania receptov či vyskúšania tých, čo sú na stránke.