Diskusie
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 456 najnovší komentár včera 21:57
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Smejkad: Polotovary 7 najnovší komentár 2. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 1118 najnovší komentár 1. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 456 najnovší komentár včera 21:57
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár včera 21:28
- Ocko: konfirmacia 26 najnovší komentár 13. novembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Kecupicek: Marec - mesiac knihy 59 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 456 najnovší komentár včera 21:57
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 19 najnovší komentár 1. novembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 6 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Smejkad: Polotovary 1 najnovší komentár 2. novembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Jablkovo-škoricové slimáčiky z mafinovej formy VIDEO -
Pečené tekvicové nugetky VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Zapekané gnocchi s hubami a klobásou VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO
-
Najlepšie októbrové recepty: Opitý Izidor jednoduchšie, metrový zákusok inak aj klasické obložené chlebíčky -
Sedem sviatočných: Anjelsky dobré koláčiky na Sviatok všetkých svätých -
Vďačné jedlo: 14x zapekané zemiaky. Možnosti sú nekonečné, s čím si ich urobíte? -
Z rôznych druhov mäsa: 8x čiernohorský rezeň alebo šnicľa v zemiakovej placke -
12x chutná večera z minima surovín: Nemusíte mať napratanú chladničku, aby ste uvarili výborné jedlo! -
Pečie celé Slovensko: Na rade sú lokše, buchty a medovníky, babičkine dobroty, ktoré milujú celé generácie -
Domáce sú naj: 11 receptov na sladké raňajkové pečivo. A nebudú to len lúpačky...
@kimlo jsem tu od konca augusta neviděla, možno cestuje... a chybí mi také.
Věřím, že jsou oba v pořádku!!
Evi, děkuji za informace. Hlavně že je Izi živá a zdravá!
Někdy je těžké pohybovat se mezi větší skupinou lidí. Tlaky a turbulence udělají své.
Myslím na Izi s láskou a v radosti. Věřím, že až přijde ten správný čas, opět ji tu uvidíme. Tvořivost a láska jsou mocné síly! Milá Izi, krásné pozdravení a přání pevného zdraví k tobě letí!
Bohu žiaľ, nielen tu, na Varecha, ale vo všeobecnosti, v dnešnej dobe sa úbohí a frustrovaní ľudia chodia sa3 ventilovať na netové komentáre. Sami nič v reály nedokázali, ale "tvrdne" im ego útočením na tých, čo niečo dokázali a sú šikovní. Nielen Izka, ale mnohí odchádzajú práve k vôli takým nespratnikom. Nepoznám vzťah redakcie Varecha k Izke, no je škoda, že ju naopak, nepreferovali, pretože jej recepty boli dôsledne a vieryhodne odprezentované.
Z nášho pohľadu bola naša vzájomná spolupráca a mailová komunikácia korektná, slušná a prebiehala s obojstrannou snahou vyjsť si vzájomne v ústrety. Tento rok @Izabella929 pridala na našu stránku cca 70 receptov, všetky sú zverejnené, bez zásadných zmien, či výhrad a takmer každý bol obvykle umiestnený aj ako hlavný na úvodnej stránke (homepage) a takisto na našej FB stránke. Recepty (jej a ani nikoho iného) sme nijako nekomentovali, neposudzovali ani nekritizovali. Takže vyjadrenie - mala ťažké srdce na redakciu, že ju nemajú v láske, vadia im jej recepty, apod. - si nevieme vysvetliť. Za posledný rok sme v súvislosti s jej receptami neriešili ani žiadne problematické komentáre, či nebodaj ako sa píše vyššie, mrzké útoky.
Samotná pani Izabella sa, bohužiaľ, k tejto téme nevyjadrila, informácie máme len sprostredkované. A aj keď tomu veľmi nerozumieme, určite nám je veľmi ľúto, ak dospela k rozhodnutiu nepridávať už žiadne nové recepty a v kútiku duše spolu s jej priaznivcami, ktorých má na Vareche neúrekom (a medzi ktorých určite patríme aj my), dúfame, že sa k nám predsalen vráti.
Krásné sobotní odpoledne, milá Izi, velmi ráda tě vidím a tvé recepty jsou mi radostí a životní vzpruhou. Potěšení je dnes vzácná věc. Velké děkuji!
V každom z nás je attention whore. Chceme zažiť chvíľu slávy.
Preto ma zamrzelo, že aj ty trváš, že zverejnený recept = právo na kritiku.
Hm. Recept na sviečkovú. Trochu Inak. Po mojom. Však stačí zmeniť. Jednu ingredienciu.
Boli tu. Recepty. Ako uvariť zemiaky. Kakao.
Pre mňa nepochopiteľná logika. Do obchodu môžem vstúpiť aj bez kreditnej/debetnej karty. Veď môžem zaplatiť v hotovosti. Je to na mne.
Nie.
Právo na kritiku mám. Aj bez receptu. A keď chcem pochváliť? Tiež musím mať recept? Aby som mohla? To by asi nikomu nevadilo.
Ďakujem a k môjmu komentu - možno sme sa zle pochopili - vôbec netrvám na tom, aby kritik musel mať recept - ale inak prijmeš kritiku keď vidíš, že dotyčný má niečo ako sa hovorí "odvarené" - ako keď ti niekto, ktor nepridal ani jeden recept napíše, že napríklad servírovanie nie je pekné, roládu máte zdrcnutú a podobne ... nemám problém s konštruktívnou kritikou - rada sa učím nové veci, nemám problém sa pýtať, ak niečo neviem - je to iba moja skúsenosť tu z Varechy, že práve tých zopár negatívnych komentov bolo práve od tých, kto nepridali ani jeden recept a jednoducho som cítila z tých slov iba negatívnu energiu.
Velmi pekne si to zhrnula, napisala. Pozdravujem Ta
z časti máš pravdu, veru som sa vtedy zaprisahala, že už nebudem prispievať. Ešte ma to držalo do 2017, a v 2019 som pridala dva recepty, odvtedy už nie. Včera som sa vďaka receptu od @siuuu pozrela na stránku. Ďakujem redakcii, že pripomína moje recepty a prajem prežiť nadšenie z pridávania receptov či vyskúšania tých, čo sú na stránke.