Varenie

Fánky, boží milosti

moravanka - bez fotkymoravanka, 26. februára 2011

Prosím o radu, zaslechla jsem někde recept na fánky v troubě (rúre), v cukru se obalovaly ještě před upečením, než se nakladly na plech. nezná někdo? Děkuji a pěkný víkend všem.

@zareaguj


Diskusia k téme

hubarka35
nezdá sa mi že pred pečenim obalovat v cukre,na plechu pečene fánky-je tu dost receptov-daj si do prehliadača a najdi,ja som ich robila nám všetkym chutili no obalovala som po upečeni....
evanaaa
Ale sú tu aj také, dopredu ob aľované v cukre, možno sú dob ré preto, že cukor pri pečení trochu skaramelizuje, neviem. Ale daj si do vyhľadávača, ako ti radí Hubárka, potom si môžeš vybrať. Dokonca tu boli uverejnené len nedávno.
moravanka
Děkuju za uvítání i rady. Už jsem se na stránkách zorientovala a dokázala recept najít. Přes víkend jsem bohužel musela do práce, tak nechám na tento a dám vědět. Ale už teď si myslím, že budou výborné. U zubaře jsem byla v lednu, váhu jsem zakryla dečkou, tak mně v tom nic nemůže zabránit.
Toto jsou opravdu fajn stránky.
babulienka
babi ako sa vola recept ktorý doporučuješ? Keď si ťunem na tatranku tvrdí mi Varecha že neexistuje.
kadgam
Tiež hľadám recept na fánky bez smaženia, jeden mám s droždím, druhý bez ale s cukrom bez pečenia. Hľadám správny a osvedčený