O Varecha.sk

Autori receptov hneď v záhlaví receptu

jamarlen - bez fotkyjamarlen, 24. septembra 2014

pri prezeraní nových by som veľmi uvítal, ak by bol hneď pod názvom jedla uvedený autor.
vyhľadávam určité typy receptov - tak, ako každý, a často už podľa autora sa môžem rozhodnúť, či mi rcp. stají za prezretie…
samozrejme, že mám svojich obľúbených autorov, ktorí pridávajú mne milé jedlá alebo skutočné kulinárske bon- bony, a rád si pozriem rcp. aj od nových autorov, čo ak by sa zjavila ďaľšia hviezda?:)
no je aj veľa takých, korých recepty sú pre mňa iba stratou času.
prosím, admini, nešlo by to zariadiť?

@zareaguj


Diskusia k téme

kukulienka71
tiež uvítam takú prospešnú novinku, viackrát to tu už bolo nadhodené, aj ja som mala pripomienku v diskusii o napádaní a osočovaní práve s takýmto návrhom. Ak sa to zrealizuje, budem veľmi rada.Tiež som sa tam pýtala, načo je možnosť priradenia obľúbeného prispievateľa, či mám o tom dostávať notifikácie, ak môj obľúbený zverejní recept. Nedostala som odpoveď(viem, mala som to adresovať priamo @redakcii ), možno tu dostanem skôr. Ďakujem
cesminaz
Je to naozaj dost dobry napad ;-) No ja uz aj teraz velakrat spoznam podla fotky,ci "uvodnych slov" komu recept patri ;-P ...ale uvitala by somit aj takuto zmenu :-)
tomas
nebol by to problém dať do všetkých rubrík (všetky výpisy receptov ako napr):

 varecha.pravda.sk/recepty/...


atď

možno by sme to vedeli napasovať aj na hlavnú stránku
 www.varecha.sk



ale určite by to nebolo úplne všade, napríklad v pravom stĺpci "top receptov" by sme asi nevedeli napchať tam ešte ďalšie meno.
alena45
no neviem. Dúfam, že to nebude hneď na hlavnej stránke pri receptoch, tá je už aj tak preplnená. Doteraz som nedostala odpoveď, či tam má zaberať toľko miesta tá burza, keďže stránka sa stále volá Varecha. Jednoducho je to tam rušivé a podľa mňa to tam nepatrí.
mijaita
Kdyby tak zacalo fungovat nastaveni sledovani diskuzí, to bylo zajimavejsi. Nebo upozorneni na novou TS.... to mi prijde zasadnejsi. I kdyz kazda uprava dobra tady. Resp vzacna.
alena45
neviem, k čomu má slúžiť takéto vymedzenie niektorých ľudí, nie je to predsa zoznamka, je to stránka o receptoch so všetkým, čo k tomu patrí. A zasa - nepatrí tam podľa mňa burza.
evusik
súhlasím s @alena45 burza by na hlavnej stránke nemusela byť... nech zostane, ale povedzme na takej úrovni ako "Nápady" veď kto chce si to rozkliká...
claudie
jamarlen - urobit z uzasnej Varechy novy FACEBOOK ?
jamarlen
varecháčom s výhradami voči mojej žiadosti :
priznávam, môj návrh bol aj zo znehutenia niektorými prispievateľmi….
na moju obhajobu :
vždy sa mi zdalo, že pri diskusiách a zážitkoch je uvedená - úplne oprávnene - prezývka prispievateľa. pri rcp., ktoré autorom dajú oveľa viac práce a sú podstatou portálu, sa mi to javí dokonca ešte dôležitejšie a samozrejmejšie.
skôr mi vždy bolo čudné, že to tak nie je od začiatku…..
mnohí varecháči, ktorí sú už unavení z nejakých afér, či aférok pod rcp., sú možno úzkostlivejší zo zmien, a práve táto im môže priniesť pokoj...