Rôzne

Ako sa sem dávajú fotky?

fany1602 - bez fotkyfany1602, 30. júla 2012

ahojte vedel by mi niekto poradiť ako sem dať fotky zákuskov ked
upečiem a chcem sa podeliť aj s ostatnými!vopred dakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

evusik
vpravo hore máš "Pridaj recept" tam klikni a postupuj ďalej podľa návodu, ak nebudeš niečomu rozumieť tak sa opýtaj znovu:-) nech sa ti darí.....
hanee
ja si myslim, ze otazka bola, ako pridat foto do komentarov. Napriklad upecem podla uverejneneho receptu a chcem sa pochvalit so svojim vytvorom... co by aj mna zaujimalo
mracik9
hanee,keď budeš postupovať podľa návodu,určite na to prídeš,najprv názov receptu,postup prípravy a klikni na pokračuj,tam preskočí na vyber fotku,musíš si ju uložiť tam kde ju rýchlo nájdeš,ja som si ich zo začiatku ukladala na plochu,tak daj prehľadať,ak už ju máš nájdenú,tak klikni pridaj a malo by ti to uložiť na to správne miesto a tak pokračuj aj ďalej,dúfam že som aspoň trochu pomohla
margaretka28
@hanee , ja to robím takto,najprv si fotku uložím na varechu ako skrytý recept,potom kliknem na fotku a dám zobraziť obrázok,ked sa zobrazí,link nad ním skopírujem a prejdem ku komentáru,potom dám prilepiť a obrázok sa zobrazí po odoslaní komentáru.:-) Neviem či je to dosť zrozumiteľne,ale ked budeš niečo nevedieť,tak sa opýtaj.:-)
ancicka
Ako fotíš,mobilom či foťakom?Ked foťakom,tak Ti treba fotky upraviť a ked mobilom ,tak iba stiahnuť do počítača a uložiť do receptov.Je to aj ľahšie.
hanee
hmmm.. fotku som nahrala, ulozila, otvorila, skopcila ... a dosiel link, nie foto .o(
marianne69
@margaretka ja som skusala Tvoj sposob a okopcila som link zo skrytych receptov aj s kokosovou tortou,ktoru som podla teba piekla,namiesto fotky...:-))) idem to skusat dalej...
margaretka28
zabudla som,ked ho ideš skopírovať,najprv ten link označ lavým tlačítkom myši,ostane ti taký modrý a potom skopíruj pravým tlačítkom.:-)
evusik
ak chceš aby ti skopírovalo foto a nie link, musíš mať umiestnené foto tak , že link končí koncovkou napr. .jpg


" target="_blank">
" border="0" style="border:1px solid gray">

"

" target="_blank">
" border="0" style="border:1px solid gray">
"
evusik
mne to funguje tiež len neviem prečo mi ten obrázok dalo 4x
ak sem kukne niekto z redakcie tak to prosím 3x vymažte
evanaaa
Zaujímavé - otázku do diskusie dala @fany1602 a odpveď dostala len jednu, ostatné šli pre @hanee. No, ale Fany to iste tiež využije.
janger
Tak aj ja si to vyskusam. Raz sa mi to v komentaroch podarilo, druhykrat nie.



sovka62
Sa na to môžem vykašľať. Hodinu sa tu trápim, skúšam tak i tak podľa vašich návodov, ale kde nič, tu nič. Vzdávam to, starého psa novým kúskom nenaučíš.
alena45
sovka, ja to ani neskúšam, raz som to skúšala a nič, radšej napíšem do redakcie, promptne mi do diskusie vložia obrázok, napríklad minule som ich prosila o foto toho hrachora. Ale myslím, že kedysi písali - teda redakcia, že hľadajú spôsob, aby vkladanie bolo jednoduchšie, teda aj pre nás.
marikafil
Že by som to vyskúšala aj ja??? Dnes som zase piekla špaldové pečivko...vydržte...
2010
aj ja skusim ( copy - paste - musi byt na konci jpg ) nedelna grilovacka , turecky bulgurovy salad kisir s marinovanymi krevetami


sovka62
Tak si to vysvetlenie od @margaretky 28 nielen prečítala, ale rovno vytlačila, položila pred seba na klávesnicu a zrazu to šlo. Na obrázkoch je naša úroda, všetko z nádob na terase, máme tam ešte aj cibuľu a pažítku, ale s tým som už nechcela otravovať, veľmi sa teším, že mi to konečne ide. Ďakujem, Margarétka.
aroooo
@sovka ,ja som si to isté opísala a robila podľa toho a podarilo sa,máš krásnu úrodu a @margar étke ´ˇdakujem za návod
evusik
link môže končiť nielen koncovkou .jpg ale aj .gif, .png apod. vtedy sa vám nezobrazí stránka ale obrázok
margaretka28
@sovka 62 ,@aroooo , nemáte za čo,len teraz pre zmenu zase ja nechápem,prečo sa mne nič nezobrazuje,miesto obrázkov od @sovka tu mám iba prázdne okienka s otáznikom.Neukazuje sa mi nič ani na ntb. ani na pc.:-( neviete čo s tým mám?
2010
Ja ked robim, tak pravym gombikom kliknem a ukaze sa zoznam pod sebou 8 veci a tretia od vrchu ma napisane -copy image location- a na tu kliknem a ked som na Vareche tak znova kliknem paste ...


hviezdickaz
tak super,vyslo mi to :) Rp.mam na vareche,klikla som na obrazok a dala skopirovat adresu obrazka.A do komentara som ho potom dala len vlozit,a slo to :))) Mimochodom,od @sovky62 mi tiez zobrazuje len otazniky namiesto obrazkov.
margaretka28
@marianne69 ,ak si ich zmazala zo skrytých receptov,teda aj z varechy tak sa zmazal aj tam kde si ho pridala.Ono to určite ide aj inak,len mne nie,preto si ich tam nechávam,ako skrytý recept.Len mi povedz prosím či vidíš tie obrázky od @sovka ,lebo neviem či ich aj ona zmazala,alebo mne tu niečo štrajkuje.
marianne69
aha,tak ja som ich zo skrytych receptov vymazala,tam je zrada,ale sovkine nevidim...