Tak na toto sa nedá neodpovedat

pol007 - bez fotkypol007, 27. februára 2010
Hovädziu sviečkovicu nakrájame na čo najmenšie kúsky. Potom mäso posekáme a širokým nožom rozotrieme na pastu.

Toto je kanibalizmus ak niekto nakrája svieckovu a povazuje to za recept. Svieckova sa skrabe pribor. nozom.

@zareaguj


Diskusia k článku

altyn
Asi sa odhlásim, hoc som tu len chvíľku, pretože som už asi "kanibal"! Mám dojem že by to potrebovalo obšírnejšie vysvetlenie zo strany Po1007 , inak to asi vzdám..
vencow
Nevzdávaj to, je to jedno ako sa to dosiahne, záleží na výsledku.
Alebo, čím zložitejšie a prácnejšie tým lepšie ?
evas13
Altyn nevzdávaj to . Keď máš ty takúto techniku a ide to tak Tebe lepšie, tak je to v pohode. My sme tatarák zase 5x mleli a robilo to tak mnoho ľudí, aj keď pôvodný recept je vraj škriabanie. No a čo, hlavná vec, že to chutí.
altyn
No, ste ma potešili, ja by som to asi tiež pomlel, rád si veci uľahčujem, veď do dôchodku ďaleko a ešte sa nadriem.... ha-ha :-)))
cistinka
Že by boli na varechce kanibali...??? :-)) To by ten tatarák musel byť pripravený z jednej z nás :-)))
bozulka
Nič si z toho nerob,ak sa budeš chcieť učiť variť a variť dobre tak si na správnom mieste.Tu sa nielen dobre varí,ale aj diskutuje,môžeš si povedať svoj názor,ktorý je tvojím názorom a nikomu ho nevnucuješ ,slušným spôsobom,bez urážania,tak je všetko OK.
Poviem ti ešte niečo - ja som sa tatarákov narobila v 6O-tych rokoch viac než dosť.Stretávali sme sa často s priateľmi a tatarák bol jedným z pohostenia a nikdy som ho neškrabala príborovým nožom.Bolo to v časoch keď 1kg sviečkovej/pravej/ stál 4O Kčs a mäsiar bol rád keď som si ju zobrala celú.V chladničke som mala skoro stále naložené 4 cm plátky zo sviečkovej a keď bola chuť hodil sa plátok na suchú liatinovú panvicu / vtedy ešte domácnosti neboli vybavené grilami/ urobila sa topinka alebo hranolky a volské oko ozdobilo sa čo bolo doma a už sa len papalo a popíjalo dobré biele vinko.
Práve som pozerala tuším na JOJ kde hovorili o najlepšom svetovom kuchárovi,nejakom Španielovi,meno som už stihla zabudnúť ukazovali jeho kuchyňu,reštauráciu,sám sa vyjadril,že je to už ako laboratorium a že je na čase vrátiť sa k jednoduchosti.
Vidíš,koľko ľudí toľko chutí a to bola tvoja chuť.
pol007 -hoď recept na varechu nech ohodnotíme niečo aj od teba ,vidím,že si gurmán -radi sa poučíme.
bozulka
Mr.Bean je dobrý,to poznám ale tak pripravený tataráček by som nepapala ani ja. Za pobavenie ďakujeme!!!!!!



 



TOPlist